BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.411,78
HABER /  MEDYA

Sibel Eraslan'dan Cem Küçük'e sert tepki

Star Gazetesi Yazarı Sibel Eraslan, Cem Küçük'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Sibel Eraslan'ın yazdığı tek cümlelik mesaj olay oldu. Sibel Eraslan ne demek istedi? Mahalle fena karıştı.

Abone ol

Muhafazakar medyada kılıçlar çekildi. Mavi Marmara skandalı sebebiyle bir süredir hedefte olan Cem Küçük bu kez hedefine Sibel Eraslan'ı aldı. Emine Erdoğan'a olan yakınlığı ile bilinen Sibel Eraslan da ona twitter üzerinden bir mesajla yanıt verdi.

Sibel Eraslan'ı gündeme oturtan da bu mesaj oldu. Özellikle de mesajın son cümlesi şaşırtıcıydı. O cümlede 'Cem Küçük'ü önemsemiyorum ama devletin resmi görüşünü seslendirdiği için tedirginim' yazıyordu.


Sibel Eraslan bu satırları ile kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Cem Küçük geri vites yapınca da hemen twitini sildi. Eraslan'ın bu tutumu kafaları karıştırdı.
SİBEL ERASLAN KİMDİR ? : Refah Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kurucu Başkanı olaran Sibel Eraslan AK Parti'de ve Erdoğan ailesinde önemli bir yere sahip. Hem Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasette yol arkadaşı hem de eşi Emine Erdoğan'ın yakın dostu. Şubat ayında Sibel Eraslan yazdığı kitabı Emine Erdoğan'a hediye edip birlikte çekilen karelerini twitterdan böyle paylaşmıştı. Haliyle Cem Küçük'ün Mavi Marmara'nın ardından Sibel Eraslan'ı hedef alması manidar oldu.  


Erdoğan üstlerini çizdi 'islamcı yol arkadaşları' bombası

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk'ten ağır yanıt




AHMET TAŞGETİREN'E DE VURDU

Küçük'ün ağzını bozarak saydırdığı isim ise Ahmet Taşgetiren oldu. Taşgetiren için 'köpeklik ediyorsun' deyip söyledi;

-"Arkadaş sen Erdoğan'a yakın bir gazete diye bilinen bir gazetede neler yazıyorsun? Karar da yazabilirsin. Karar'a git. Bir de diyor ki 'Kuyruklarına bastık sen kimsin? Senin ne önemin var mı? Sen zavallı bir adamsın seni kim tanır? Seni sadece ithal radikal kafalar tanır. Sen 28 Şubat'ta Müslümanlara en büyük kötülüğü yapan Aydın Doğan'a ve Ertuğrul Özkök'e yalakalık yapıyorsun. Sen Aydın Doğan'a köpeklik yaparak bir yere gelebilirsin. Akif Beki'nin yanına bunlar gidebilirsin 'hayır'a çalışıyor. Geçen gün Akif Beki de 'Bunlar ilk fırsatta gidecek tipler' diyor. Ulan sen 17-25 Aralık'ta neredeydin? Al Taşgetiren'i vuran Akif Beki'ye. Zavallı tipler bunlar ...