BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.441,24
HABER /  SPOR

İbrahim Akın affedildi

Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç için çalışmalara başladı.

Abone ol

Beşiktaş, dün akşam kendi sahasında oynadığı Antalyaspor maçından sonra bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç için çalışmalara başladı.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile oynanacak Türkiye Fortis Kupası rövanş maçında Koray ve Nobre'nin sakatıkları sıkıntı yarattı. Dün akşam oynanan Antalyaspor maçında sol üst adelesinde yırtık oluşan Mert Nobre ve daha önceden aynı yerden sakatlanan Koray için doktorlar seferber oldu. Siyah - beyazlı takımın doktorları bu iki futbolcuyu rövanş maçına yetiştirmeye çalışıyorlar. Bu arada Yunanistan - Türkiye maçında sakatlanan İbrahim Üzülmez, bugün yapılan antrenmanda teknik direktör Tigana ile görüşürek durumunun iyi olduğunu ve Fenerbahçe maçında ilk 11'de oynamak istediğini belirtti. Tigana'da İbrahim Üzülmez'in bu isteğini olumlu karşılayarak Fenerbahçe maçında İbrahim Üzülmez'i sahaya sürmesi bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş'ın Tigana ile yaşadığı sorunların ardından paf takıma gönderilen İbrahim Akın, bugün yapılan antrenmanda yeniden A takımla çalışmalara başladı. Fransız teknik adamdan özür dilemediği öğrenilen menajer Ali Gültiken aracılığıyla ve siyah - beyazlı yönetimin isteği üzerine tekrar A takıma çıktığı öğrenildi. Ancak böyle bir ortamda İbrahim Akın'ın yeniden kadroya girip girebeyeceği merak konusu oldu. İlerleyen haftalarda Tigana ihtiyaç duyarsa ve hazır olduğunu hissederse bu oyuncuya görev verebilir.