BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,72
ALTIN 2.428,91
HABER /  MAGAZİN

İbo'nun ölümle pençeleştiği o anlar!

Kanal 24 o görüntülere ilk ulaşan oldu. İbrahim Tatlıses'in yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol

İbrahim Tatlıses'in vurulduktan sonraki en çarpıcı görüntülerini 24 TV yayınladı. Tatlıses bu görüntülerde sedye üzerinde çok daha yakından görülüyor...

Gazeteciler.com'un derledği habere göre, 24 TV'den Ramazan Cin'in elde ettiği görüntüler, Acıbadem Hastanesi güvenlik kameralarına ait. Tatlıses'in daha önce Levent Hastanesine giriş görüntüleri yayınlanmıştı. Bu görüntüler ise ünlü sanatçının ameliyata alınmadan önceki son görüntüleri.

Görüntülerde sedye üzerindeki Tatlıses çok daha yakından ve net olarak görülüyor. Hastanenin beyin cerrahı ise Tatlıses'in yoğun bakıma alınmasına refekat ediyor.

24 FARK ATTI

Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı sonrasında haber kanalları arasında rekabette muhafazakar medyanın televizyon kanalları 2-0 öne geçti. Tatlıses'in vurulma anının görüntülerini ilk olarak TGRT haber yayınlamıştı.

Acıbadem Hastanesi'ndeki görüntüleri ilk yayınlayan da 24 TV oldu... 24'ün istihbarat masasında kısa süre önce önemli bir değişiklik olmuştu.

Başarılı televizyoncu Tuncay Öz'ün İstihbarat şefi olması ile birlikte 24 TV'de habercilikte atak yapmış oldu. Bu görüntülerin elde edilmesiyle de rakiplerine ilk golünü attı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER