BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,07
HABER /  GÜNCEL

Bu olay sizin de aklınızı karıştırabilir

Kütahya'da yaşanan yasak aşk hem akılları karıştırdı hem de duyanları dehşete düşürdü. İşte sizin de aklınızı karıştıracak o olay

Abone ol

Önce bir kadın vuruldu, sonra aşk yaşadığı öne sürülen adam dövüldü, dövülen adam kadının kocasını öldürdü

Dedikodu yüzünden önce bir kadın vuruldu, ardından kadınla yasak aşk yaşadığı öne sürülen adam dövüldü, dövülen adam kadının kocasını öldürdü

Kütahya'da yasak aşk dedikoduları yüzünden çıkan olayda bir kişi, av tüfeğiyle arkadaşını vurarak öldürdü. Emniyetteki ifadesinde "Ben öldürmeseydim, beni öldürecekti" dediği öne sürülen zanlının adının, öldürdüğü arkadaşının eşiyle aşk dedikodusuna karıştığı belirtildi. Öldürülen kişinin, daha önce cezaevine girerken eşini emanet ettiği arkadaşıyla aşk dedikodusu yüzünden eşini bacağından vurup yaraladığı belirtildi.

Film gibi olay şöyle gelişti:
Bir süre önce bir suçtan dolayı cezaevine giren Mesut D. evini ve eşini arkadaşı olan Hüseyin Ö.'ye emanet etti. Kısa bir süre sonra Mesut D.'nin eşi ile Hüseyin Ö. arasında duygusal bir yakınlaşma olduğu yönünde dedikodular çıktı. Bu durumu öğrenen Mesut D., cezaevinden çıktığı gün kendisini almaya gelen Hüseyin Ö.'ye ve eşine dedikoduları sordu ve ardından eşini bacağından vurarak yaraladı. Gözaltına alınan Mesut D. yeniden cezaevine girdi.

Dün gece ise dedikoduları yaydığı iddia edilen Zeliha İ., yanına birkaç erkek arkadaşını alarak Hüseyin Ö. ile Atatürk Bulvarı üzerindeki Laleli Camii'nin arkasında buluştu. Zeliha İ., yanındaki erkek arkadaşlarına Hüseyin Ö.'yü dövdürerek olay yerinden uzaklaştı. Hüseyin Ö. ise otomobille evine gidip av tüfeğini alarak kadının evinin bulunduğu Meşe Sokak'ta birkaç tur attı. Bu sırada Mesut D., Mesut D.'nin eşi, Zeliha İ. ve kendini döven 3 kişinin evin önüne çıktığını gördü. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Hüseyin Ö. duvara çarptı. Arabasındaki av tüfeğini alarak aracından inen Hüseyin Ö., bu kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonrasında Hüseyin Ö. elindeki tüfekle ateş ederek Mesut D.'yi karın boşluğundan vurdu.

Zanlı, olay yerinin arka sokağındaki amcaoğlunun evine kaçarken, Mesut D. Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mesut D. kurtarılamadı. Polis yaklaşık bir saat sonra zanlı Hüseyin Ö.'yü olayda kullandığı tüfekle birlikte yakaladı. Emniyetteki ifadesinde "Ben öldürmeseydim onlar beni öldürecekti" dediği öne sürülen Hüseyin Ö., adliyeye sevk edildi.