BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,66
ALTIN 2.398,51
HABER /  GÜNCEL

İbodan dansöz savunması

13 şehide rağmen yayın kesilmedi. Eleştirilere hedef oldu. Gelen yanıt 'hodri meydan' oldu.

Abone ol

Şırnak'ta 13 askerimizin şehit olduğu pazar günü akşamı atv'de ekrana gelen İbo Show programında dansöz oynattığı gerekçesiyle eleştiri oklarına hedef olan İbrahim Tatlıses, yaptığı yazılı açıklamayla iddialara yanıt verdi.

Pazar akşamı şov programında dansözü Didem'i çıkarmadığını vurgulayarak, haberleri yapanları topa tuttu. Evet, dansöz Didem o gece sahne almamıştı ama programın başında Kadir Gecesi nedeniyle Didem'in sahneye çıkmayacağı duyurulmuştu.

Ancak Türkiye'nin yüreğini yakan şehit haberleri geldiği dakikada da ne yayın kesildi, ne de şehitlerimize hitaben bir anons yapıldı. Türkiye şehitlerine ağlarken, Bengü hareketli parçalarıyla Dansöz Didem'i aratmadı.

İşte Tatlıses'in bu haberler karşısında aldığı tepki sözleri;

"13 evladımızın şehit olduğu gün, yani pazar günü İbo Show’da dansöz oynatmışsam, şerefsizim. Eğer ki İbo Show’da dansöz oynattı haberleri ispatlanmazsa bu haberleri yapanlar ve alet olanlar iki kere şerefsizdir. Do you understand me? Bu vatanı sizden çok seviyorum"

Programının kayıtları izlenmeden yorum yapıldığını belirten Tatlıses, açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü:

"Bu haberleri yapanlar Medya Takip firmalarından hemen kaset isteyecek ve oturup izleyecekler! Kaseti izledikten sonra, elinizi şakağınıza koyup düşüneceksiniz ve diyeceksiniz ki bizler bu asılsız haberin doğruluğunu araştırmadan yanlış haber yaptığımız için birer gerizekalılarız. Ben bu vatanı, bu vatanın evlatlarını, bu vatanın topraklarını ve bu vatanın bayrağını, yarışma yapmıyacağım ama sizlerden çok daha fazla seviyorum."