BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  MAGAZİN

İbo kaptan oldu

Geçen baharda uğradığı silahlı saldırıda ölümden dönen ve uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses, iki yıl aradan sonra yeniden Bodrum’da

Abone ol

Önceki gün İdo adlı sürat teknesinin dümenine geçerek koyları gezen ünlü türkücü, kaptanlık brövesi olup olmadığı sorulunca “Tabii ki var, çok da iyi tekne kullanırım. Bodrum’dan Kos’a geçmişliğim çoktur” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

TORUNU EFE'YLE KOYLARI GEZDİ

İmparator Bodrum'u fethetti! Geçen yıl uğradığı silahlı saldırının ardından iyileşen İbrahim Tatlıses, yavaş yavaş eski günlerine dönüyor. Tatlıses önceki gün iki yıl aradan sonra Bodrum'a gitti. Kızı Melek Zübeyde'nin oğlu Efe'yi de yanına alıp İdo adlı teknesinin dümenine geçen ünlü sanatçı, "Kaptanlık ehliyetim var, çok da iyi tekne kullanırım. Eskiden Bodrum'dan açılarak Kos'a çok gitmişliğim vardır" dedi.

YAKINDA KUMSALDA KLİP ÇEKECEĞİM

Araba da kullandığını söyleyen İbrahim Tatlıses'in teknesinde çok sevdiği mangal da hazır bekliyor. Tatılses, "Eskiden bu sürat teknesin de çok mangal yakmışlığım vardır ama bu sefer mangal yakar mıyım tam olarak bilmiyorum" dedi. Gazetecilerin eskiden denizde ve kumsalda klip çekerdiniz o günleri özlüyor musunuz? sorusuna ise ünlü santaçı, "En yakın zaman da yine o tip klipler çekeceğim" diye cevap verdi.