BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36
HABER /  GÜNCEL

Mucize eseri kurtulan kadın konuştu

Ne olduğunu anlamadan bir anda kızıyla birlikte kendini tırın altında bulan kadın, yaşadığı dehşeti anlattı

Abone ol

Antalya'da, yanındaki kızıyla karşıdan karşıya geçmeye çalışırken ne olduğunu anlamadan kendini kızıyla birlikte tırın altında bulan ve mucize bir şekilde kurtulan Güleyser Çetin, "O an tek düşüncem, çocuğumun kurtulmasıydı. Mucizevi şekilde ikimiz de kurtulduk” dedi.

Görüntülere göre, çalışan Güleser Çetin, Antalya’nın Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı'nda    kırmızı ışıkta bekleyen araçların önünden, yanındaki 3-4 yaşlarındaki çocukla yolun karşısına yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden ve sürücüsünün kimliği açıklanmayan kamyon, Güleser Çetin ve yanındaki çocuğa çarptı.

1.20120721084140.jpg

Kazada çocuk yara almadan kurtulurken, hemen yerden kalkarak annesini kaldırmaya çalıştı.

Alınan bilgilere göre Çeti'in ayak bileğinin kırıldığı ve sağ bacağına 25 dikiş atıldığı öğrenildi. 

"BİRANDA TIR'IN ALTINA GİRDİK"

Olayı anlatan ev hanımı Güleser Çetin, "Olay günü sabah çocuğunun kontrolü vardı. Hava ısınmadan erkenden doktoruna götürmek üzere yola çıktım. Sakarya Bulvarı üzerinden tıp merkezine geçecektim. Arabalarda kırmızı ışıktaydı. Ben de kırmızı ışıktaydım. Ben karsıya geçerken bir şey anlamadım. Bir anda kendimi TIR'ın altında buldum” diye konuştu.

1.20120721083604.jpg

"O AN KIZIMIN KURTULMASINI DÜŞÜNDÜM"

Kazanın şokunu hâlâ üzerinden atlatamadığını ifade eden anne Çetin, “Işıkta çocuğumun elinden tutuyordum. TIR çarptığında onu itecek gibi ittim. Bir de baktım TIR'ın altındayız. O an tek düşüncem çocuğumun kurtulmasıydı. Mucizevi şekilde ikimiz de kurtulduk. Geceleri uyuyamıyorum ağrılar ve olayın tedirginliğinden. Uyurken yatağımdan sıçrıyorum. Kızın şimdi benden bile korkuyor. Yine de şükrediyoruz, hayatta olduğumuz için" dedi.

Sağ bacağına 25 dikiş atılan anne Çetin’in ayak bileğinde de kırık olduğu öğrenildi.

ekran-resmi-2012-07-21,-8.36.33-am.png