BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,07
HABER /  GÜNCEL

İBB'de işten çıkarılan işçilerin Ankara'da Kılıçdaroğlu ile görüşme isteğine ret

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

ANKARA'da CHP Genel Merkezi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinde işten çıkarılan işçiler eylem yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme isteğine izin verilmeyen işçiler, basın açıklamasının ardından İstanbul'a geri döndü.

Abone ol

İstanbul'dan dün Ankara'ya gelen 4 işçi, bugün de CHP Genel Merkezi önünde bir araya geldi. 'Nerede namus şeref sözü veren Kılıçdaroğlu?' yazılı afiş açan işçiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istedi. Kılıçdaroğlu'nun, "Seçimden sonra işten çıkarılan olursa gelsin görüşelim" dediğini söyleyen işçiler, görevliler tarafından durduruldu.

Bunun üzerine işçiler adına basın açıklaması yapan Samet Bulutçu, "Kemal Bey, sözünüz yarıda kaldı. Gönül isterdi ki burada görüşelim, dertlerimizi anlatalım. Sonuçta bizler emekçi insanlarız ve bu milletin fertleriyiz, bu milletin evlatlarıyız. Emekçinin ekmeğine göz dikenleri de emekçinin ekmeğine kan doğrayanları da aziz Türk milletine havale ediyoruz" dedi.

4 işçi basın açıklamasının ardından İstanbul'a hareket etti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Türkiye'de ilk koronavirüs aşısı bugün yapıldı! Covid-19 aşısı kimlere yapılacak? İşte ayrıntılar
Foto Galeri Türkiye'de ilk koronavirüs aşısı bugün yapıldı! Covid-19 aşısı kimlere yapılacak? İşte ayrıntılar Galeriye Gözat