BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Huzurevleri birarada

Kayışdağı'nda bulunan Akseki Ormanalı Abdullah ve Nerime Turan Huzurevinin açılışının 1.yıldönümü kutlandı.

Abone ol

Kayışdağı Darülaceze bünyesinde faaliyet gösteren Akseki Ormanalı Abdullah ve Nerime Turan Huzurevinin açılışının 1.yıldönümü kutlandı.

Açılışı 2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından yapılan Akseki Ormanalı Abdullah ve Nerime Turan Huzurevinin kuruluşunun 1. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlama programına İstanbul’daki huzur evleri katıldı.

Kartal – Yakacık’ta bulunan huzurevi toplantı salonunda düzenlenen programa İstanbul’un çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren huzurevleri temsilcileri, Darülaceze yöneticileri, huzurevi sakinleri ve sakin yakınları katıldı. Kayışdağı Darülaceze Müdürlüğü yöneticileri tarafından yapılan açılış konuşmalarıyla başlayan program Yakacık Huzurevinin 2006 yılı faaliyetleri ve 2007 hedeflerinin konu edildiği sinevizyon gösterimiyle devam etti. Huzurevindeki gündelik yaşamdan karelerin de yer aldığı gösterim katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Huzurevi bünyesinde bulunan atölyede resim çalışmalarını yürüten kurum sakinlerinin tablolarından oluşan resim sergisinin yer aldığı programda ayrıca 2006 yılındaki kurum içi eğitim çalışmalarında dereceye giren personellere ödülleri de verildi. Yakacık Huzurevi 1. yaş günü pastasını kesen kurum sakinleri ve sakin yakınları son olarak Cevdet Sağ Yaşar ve saz ekibi tarafından verilen mini bir konserde gönüllerince eğlendi.

Abdullah ve Nerime Turan isimli hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılarak İBB Darülaceze Müdürlüğü’ne bağışlanan Akseki Ormanali Abdullah ve Nerime Turan huzurevi 3200 metrekaresi kapalı, 3800 metrekapası açık olmak üzere toplam 7000 metrekare alan üzerine kurulmuştur.