BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.408,05
HABER /  EKONOMİ

Hürriyetten ekonomik alışveriş fırsatı

Hürriyet Gazetesi’nin ekonomik alışveriş hizmeti “Hürriyet Fırsat”, 12 Nisan Pazar gününden itibaren en iyi fırsatları tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Abone ol

Hürriyet Gazetesi’nin ekonomik alışveriş hizmeti 12 Nisan Pazar gününden itibaren Hürriyet Fırsat ismiyle Hürriyet Gazetesi sayfalarında ve  internet sitesinde düzenli olarak yer alacak.

Beyaz eşyadan, ev elektroniğine, küçük ev aletlerinden bilgisayar ürünlerine kadar geniş bir yelpazede okurların karşısına çıkacak yeni alışveriş modeli, gündelik hayatta herkesin alışkın olduğu basit bir prensip üzerine kurulu olacak.

Tüm isteklerin bir araya toplanarak toptan satışın indirimleri ve pazarlık gücünden yararlanan sistem sayesinde, Hürriyet okurları almak istekleri ürün ya da hizmetlere daha uygun fiyatlarda ve şartlarda ulaşabilecekler. Taleplere göre %30 ve üzeri indirimlerle satışa sunulacak ürünler, tüketicilerin adreslerine kadar garantili olarak gönderilecek.

Tüketicilere olduğu kadar üretici firmalara da, yüksek hacimli satışlar, stok eritme imkanı gibi fırsatlar sunan “Hürriyet Fırsat”, kısa sürede herkesin takip ettiği, istek ve ihtiyaçlarını zorlanmadan karşılayabildiği hızla büyüyen bir platform haline dönüşecek.

www.firsatciyiz.com internet sitesi tarafından oluşturulan ve tescillenen “Hürriyet Fırsat” hakkında detaylı bilgiye www.hurriyetfirsat.com internet sitesinden ya da 444 FRST (444 3778) numaralı çağrı merkezinden ulaşmak mümkün olacak.