BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.400,51
HABER /  GÜNCEL

Hülya Sancaklı intihar nedeni oğlu Mert ve kızı Duygu'nun dramı!

Hülya Sancaklı yaşamını yitirdi. MHP Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın intihar nedeni ise bir sır olarak kaldı. Hülya Sancaklı'nın çocukları Mert Sancaklı ve Duygu Sancaklı'nın ise yaşadıkları tam bir dram.

Abone ol

Hülya Sancaklı intihar nedeni ne? 15 Ocak'ta intihar girişiminde bulunan Hülya Sancaklı bugün yaşam savaşını kaybetti. Hülya Sancaklı'nın ihtihar nedeni ise bir sır olarak kendisiyle gitti. Ancak Hülya Sancaklı'nın intihar nedenine ilişkin kızı Duygu ve oğlu Mert için yazdığı son notta ipuçları var. İşte Hülya Sancaklı'nın intiharı nedenine ilişkin bilinenler ve bilinmeyenler...

19 yıllık evli olan Hülya Sancaklı neden ihtihar etti henüz bilinmiyor. Hülya Sancaklı'nın silahın tetiğine basmadan önce çocuklarına hitaben bir not bıraktığı ortaya çıktı. Hülya Sancaklı’nın çocuklarına bıraktığı notta “Duygu’m, Mert’im beni affedin. Tükendim. Tüm sevdiklerimden özür dilerim” yazıyordu.

HÜLYA SANCAKLI ÇOCUKLARI VE EŞİ SAFFET SANCAKLI

Hülya Sancaklı 19 yıldır MHP milletvekili ve eski futbolcu Saffet Sancaklı ile evli. Bu evlilikten Duygu ve Mert ismini verdikleri iki çocukları var.

HÜLYA SANCAKLI KIŞI DUYGU SANCAKLI KİMDİR
Saffet ve Hülya Sancaklı'nın kızı Duygu Sancaklı Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Duygu Sancaklı 30 bin lira kazanmıştı. Duygu Sancaklı güzelliği ve mütevaziliği ile dikkat çekmişti. Yarışmanın sonuna kadar ünlü bir futbolcunun kızı olduğunu söylememişti.

DUYGU SANCAKLI VE SAFFET SANCAKLI
Saffet Sancaklı kızıyla gururlanan bir baba... Yakın ilişkileri olan kızı Duygu Sancaklı ile bu paylaşımı yapmış.

hülya sancaklı kimdir

OĞLU MERT SANCAKLI ARADI VE...
Hülya ve Saffet Sancaklı çiftinin 19 yıllık evliliklerinden bir de oğulları bulunuyor. Mert Sancaklı o gün annesinin intihar edebileceğinden kuşkulanmıştı.

hülya sancaklı oğlu mert sancaklı kimdir
Mert Sancaklı intihar kuşkusu sebebiyle oturdukları sitenin güvenlik görevlisini aramış ve eve gidip bakmasını istemişti. Alkent 2000 sitesinin güvenlik görevlisi Kemal Ç., polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı: "Hülya Sancaklı’nın oğlu Mert, arayıp annesiyle telefonla konuştuğunu ve durumunun iyi olmadığını söyledi. Mutlaka evi kontrol etmemi istedi. Yedek anahtarın yerini de tarif etti. Yedek anahtarla kapıyı açıp eve girdim. Hülya Hanım’la göz göze geldik.

HAVUZA BAKAN CAMIN ÖNÜNE GİDİP SİLAHI ATEŞLEDİ
hülya sancaklı intihar nedeni o notta gizliBu sırada Hülya Hanım, “Beni yalnız bırakın” diye bağırdı. Sonra evin havuz gören tarafına doğru giderek silahı ateşledi. Kanlar içinde görünce telsizle yardım istedim. Sitenin ambulansı geldi, hastaneye götürdük. Saffet Bey’e bilgi verdik.”

HÜLYA SANCAKLI BUGÜN YAŞAMINI YİTİRDİ

Hülya Sancaklı 15 Ocak'tan bu yana hastanede tedavi altında tutuluyordu ancak Hülya Sancaklı bugün yaşamını yitirdi.

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLİK YAPIYORDU

2014 yerel seçimlerinde Kocaeli Belediyesi Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyan Saffet Sancaklı seçmenlerine yaptığı bir konuşmada eşinden bahsetmiş ve "Eşim Hülya Sancaklı gönüllü öğretmenlik yapmaktadır." demişti.

AİLESİYLE SON FOTOĞRAFINI OY VERİRKEN ÇEKTİRMİŞ

Hülya Sancaklı ile ilgili eşi Saffet Sancaklı'nın kayıtlara geçen son sözleri de bu açıklması oldu. Hülya sancaklı'nın ailesiyle birlikte görüldüğü son fotoğraf ise 2015 genel seçimlerinde ailesiyle oy verirken çekildi.

HÜLYA SANCAKLI KİMDİR?

Hülya Sancaklı kimdir sorusunun yanıtı Türkiye uzun yıllardır biliyor. Hülya Sancaklı eski futbolcu olan, uzun yıllar yeşil sahalarda ve milli takımda top koşturan Saffet Sancaklı'nın eşi. 

Hülya Sancaklı kimdir intihar nedeni ne?

Hülya Sancaklı, eşinin MHP'den milletvekili olması sonrası siyaset sahnesinde görüntülenmeye başladı ancak hiçbir zaman kameraların önünde bir hayat sürmedi.