BIST 9.136
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,22

Hulusi Paşa sana bol gelir!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Hulusi Paşa'ya karşı çirkince saldırısına bu vatanın bir evladı olarak sessiz kalmak mümkün değil..

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i izliyorum…
Bu vatana 49 yıl asker olarak hizmette bulunmuş, en kritik süreçlerde Genelkurmay Başkanlığı yapmış, son dönemdede Milli Savunma Bakanı olarak ülkesine hizmet etmeyi sürdüren Hulusi Akar Paşa’ya karşı gözleri dönmüş gibi saldırmasını izlerken utandım!
Tarzım değil ama “Kimsin sen ya!”demekten kendimi alamadım...
Özgür efendi! 

Sen o meclis kürsüsünden;
Bir gün dahi HDP’lilere…
Bir gün dahi PKK’ya…
Bir gün dahi FETÖ’ye…
Bir gün dahi Demirtaş’a…
Bir gün dahi Öcalan’a…
Böylesine kükreyebildin mi ?
Varsa numune çıkar birlikte izleyelim!..
Takip ediyorum “BİR ZORUNUZ VAR”ama anlamadım…
Nedendir bilinmez (!) hele hele ne zaman sınır ötesi operasyon gündeme gelse,  adeta çıldıran bir adamdan bahsetmek mümkün!..  Nedir bu şiddet bu celal efendi!           

Önceki yazılarımda da dile getirmiştim.                                              Özgür efendinin orijinine çok iyi bakmak gerek diye düşünüyorum!
Ayıp ya Türkiye’nin en kritik süreçlerinde Genelkurmay Başkanı olarak önemli başarıların altına imza atmış bir devlet adamına karşı bir siyasetçinin böylesine saygısızlığını, gazeteci olmayı geçtim bu vatanın bir evladı olarak kabul etmem mümkün değil…
O nedenle diyorum ki  “Özgür efendi biraz aynaya bak!”..

Dinle Özgür efendi!..
Sen 15 Temmuz gecesi evinde TV’de darbe girişimini  kahveni yudumlayarak izlerken,  saat 20.50'de  darbeciler tarafından  odasına girilmiş başına silah dayanmış ,boğazı kemerle sıkılmış "Komutanım bu iş bitti ve herkes yola çıktı. İmzala şunu " diye darbe bildirisi önüne konuluyor. O “Yanlış yapıyorsunuz vazgeçin” diye direniyordu..

Dinle Özgür efendi!..
O  direnmeye devam ederken  bir başkası el havlusu tarzında bir şeyle, hem ağzını hem burnunu kapatarak nefes almasını engellemeye çalışıyor. Kolunu boğazına dolayıp sıkıyor. Nefes almakta güçlük çekip debelenirken bir başkası plastik kelepçeyi bileklerine takıyordu.. Hulusi Paşa cunta ile işbirliğine yanaşmıyordu…
 
Dinle Özgür efendi!..
"Abdest alıp namaz kılacağım, üzerimi değiştireceğim’diyerek arka taraftaki dinlenme odasında üzerini değiştirip namazını kılıyordu.       Özel Kuvvetler’den gelen darbeciler, koluna girip Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'ndan çıkararak, Akıncı Üssü’ne götürüyorlardı..
Ama o  darbecilerin önüne koyduğu bildiriyi ölümüne imzalamıyor darbecilerin "EMİR KOMUTA" planını bozuyordu.                                Özgür efendi bütün bunlar içinizde bir yara mı kaldı?
 
Dinle Özgür efendi!                                                                                  15 Temmuz gecesinin kahramanı Hulusi Akar Paşa’dır. Kararlı ve ölümüne duruşu ile darbe girişiminin önünü kesen cesur yürek bir  komutandır..
Belli ki  o gece sizleri çok üzdü!..
Yine bir sınır ötesi harekat öncesi bu hezeyanın nedendir!
Çünkü son dönemde  Şah Fırat olsun, Fırat Kalkan olsun bütün sınır ötesi operasyonların başında   Genelkurmay Başkanı olarak Hulusi Akar Paşa varken şimdi de bir yenisinde yine  başında Milli Savunma Bakanı olarak yonun olması zorunuzamı gidiyor!

Hulusi Paşa kim ne derse desin Türkiye'nin  içten ve dıştan saldırı altında olduğu, darbe girişiminin yaşandığı, Doğu ve Güneydoğu'da hendek eylemleri ile ayaklanmaların olduğu  en kritik en zorlu  döneminden  Genelkurmay Başkanı olarak yüzünün akı ile çıkmayı başarması zorunuza mı gitti!

Böylesine bir devlet adamına, komutana saldırmak ayıptır ayıp!..
 
Dinle  Özgür efendi!
Bu devlete 49 yıl hizmet etmiş bir Genelkurmay Başkanına  bir devlet adamına  haksız bir şekilde böylesine yük sesle  ve çıldırmışçasına hakaret etme hakkını kendinde bulursan, bu ülkenin evlatları karşısına dikilir!..
Partiden ihraç ettiğiniz Öztürk Yılmaz da senin gibi  ‘Şimdi de kalkmışsın Milli Savunma Bakanı oluyorsun. Utanmıyor musun?’ diyerek Paşa’ya hareket etmişti!
Zorunuza giden Hulusi Paşa’nın  o gece darbe bildirisini neden imzalamadığı mı?

Şöyle bir bakıyorum…
CHP’nin de, HDP’nin de, FETÖ’nün de, PKK’nın da, dış güçlerin de varlığından rahatsız oldukları isimlerden birinin  Hulusi Akar Paşa  olması tesadüf değil!..

Ankara’da emekli bir komutanla sohbetimizde şunu söylemişti;
15 Temmuz gecesi Hulusi Paşa başına silah dayayan, boynuna ip geçiren darbecilerin önüne imzala diye koydukları darbe bildirisini imzalamışolsaydı ‘EMİR KOMUTA’ olarak o darbe girişimi kesinlikle başarılı olurdu... Sokaklara insanların çıkmasını bırakın, başlarını camlardan çıkaramaz, Cumhurbaşkanı, Başbakan  ve bakanlar ilk baştan alınırlardı. TV’lerde yayın mümkün olmazdı. Hulusi Paşa’nın direnmesi, kesinlikle kabul etmemesi darbecilerin daha baştan orduya topluca hükmetmelerinin önünükesti. Yoksa Hulusi Paşa darbe bildirisini imzalamışolsaydı bütün ordu emir komuta zincirinde hareket ederdi. Yakın tarihte Kenan Evren ve kuvvet komutanlarının TV’ye çıkarak okudukları 12 Eylül 1980 darbe bildirisini yaşamadık mı?”                                                                                                  İşte bütün zorunuza giden bu mu Özgür efendi! ..
Ne güzel şimdi Tayyip Erdoğan’dan kurtulmuştunuz değil mi? 

Özgür Özel'e mükemmel bir şekilde cevap veren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Paşa’nın yerinde olsam  bundan sonra  kendisini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya havale ederim!
Çünkü onların anladıkları dilden en iyi o konuşuyor!
Çünkü "SARI YELEK” hayalleri olanların başına “KIRMIZI YELEK” geçirmeyi bekliyor!    

Özgür bey çok heyecanlısın biliyoruz!                                                             Ama haddini bileceksin!..

Hulusi Akar Paşa'ya saldırmak sana çok bol gelir!..                             İstersen ABD Savunma Bakanı James Mattis'den destek iste!.. Seversiniz böyle işleri!..                                                                         Hani bir söz var ya !..                                                                        

Kusura bakmada hani bir söz var ya!

Klavuzu karga olanın   burnu b.... çıkmazmış kardeşim!..                                              


 
.