BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,82
ALTIN 2.438,87
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hükümetten CHP'ye geçmiş olsun mesajı

CHP'li vekilin serbest bırakılmasının ardından hükümet kanadında da art arda geçmiş olsun mesajları geldi

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ''Tunceli Milletvekili Sayın Hüseyin Aygün'e, ailesine ve CHP'ye geçmiş olsun'' dedi.

Bakan Bozdağ, AK Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen iftara katıldı.

Burada basın mensuplarının, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün serbest bırakılmasıyla ilgili sorusunu cevaplayan Bakan Bozdağ, ''CHP Tunceli Milletvekili Sayın Hüseyin Aygün PKK terör örgütü tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılmış olması nedeniyle ben Sayın Aygün'e, ailesine ve CHP'ye geçmiş olsun diliyorum. Umarım böyle bir hadise bir daha tekerrür etmez'' diye konuştu.

ATALAY ÇOK MEMNUN OLDU

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün serbest bırakılmasıyla ilgili olarak, ''Memnun olduk yani üzücü bir olaydı. Hem kendisine hem de ailesine geçmiş olsun diyorum'' dedi.

Atalay, Malatya'daki temasları çerçevesinde geldiği Reyyan Düğün Salonu'nda gazetecilerin Aygün'ün serbest bırakılmasıyla ilgili sorusunu yanıtladı.

ARINÇ: HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLDÜK

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün serbest bırakılmasına ilişkin, ''Neden kaçırdı, niye onu kaçırdı, neden Tunceli'de bu olay oldu size 20 tane senaryo söyleyebilirim. Ama onun zamanı değil. Önemli olan milletvekilimizin belkide sadece propaganda amaçlı özgürlüğünden mahrum edilmesi hepimizi fevkalade üzmüştür. Bu akşam saatlerinde değerli milletvekilimizin ailesine kavuşmuş olmasından gerçekten büyük sevinç duyduk. Yolda öğrendim kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyorum. CHP Genel Başkanına da, camialarına da Tunceli'ye de büyük geçmiş olsun diyorum'' dedi.