BIST 10.647
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.492,11
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

HTC One Max için yeni bir güç!

Xperia Ultra Z ve Galaxy Note 3'e dişli bir rakip mi geliyor?

Abone ol

Uzak Doğu'nun en iyi mobil üreticilerinden Tayvan'lı HTC, yepyeni bir devle pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda sizlere haberlerini de sunduğumuz bu devin adı One Max olacak. Samsung'un Galaxy Note 3 ve kullanıcıların büyük ekranlı telefon merakına karşı oldukça akıllı bir hamle gibi görünen yeni phabletin detayları gelmeye devam ediyor.

Yine geçtiğimiz saatlerde gelen One Max görüntüleri milyonlarca HTC severin merakını gidermiş durumda. Yeni phabletin kesin olmayan bir segmenti de işlemci olmuştu. Haftalardır gelen sızıntılarda farklı farklı belirtilen işlemciye son noktayı daha önce yaptığı kararlı sızıntılarla @evleaks koydu. 

1379324788_htc-one-max-1.jpg

Muadil ve seleflerine baktığımızda Snapdragon 800'den gücünü alan bir işlemci kullanırken yeni One Max'in 4 çekirkdekli Snapdragon S4 Pro işlemciyi kullanacağı belirtildi. Hal böyle olursa bu kadar güçlü phablet arasında ne kadar dayanabilecek, nasıl bir fiyata sahip olacak şüpheli.

Snapdragon 800 mimarisine sahip phabletler 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemciyi kullanacak One Max'ı performans kulvarında çok geride bırakacak gibi duruyor. Xperia Ultra Z ve Galaxy Note 3 gibi güçlü rakiplerinin bulunduğu pazarda HTC, nasıl bir fiyat performans ürünü sunacak şimdiden milyonlarca kullanıcıya merak konusu oldu.




HTC One Max gücünü hangi işlemciden alacak?

HTC One mini'nin kamera performansı!