BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.411,88
HABER /  MAGAZİN

Hollywood meleğinin aile hayali

Hollywood'un melek lakaplı ünlü yıldızı Angelina Jolie'nin niyeti anlaşıldı. Güzel yıldız hayalindeki aileyi bakın nasıl anlattı..

Abone ol

İnternette yer alan "hollywood.com" sitesinin sorularını yanıtlayan Jolie, çocukları çok sevdiğini ve kalabalık bir aile oluşturmak istediğini söyleyerek, yedi aylık kızı Shiloh'un babası Brad Pitt'in "her zaman hayalini kurduğu harika bir baba" olduğunu kaydetti.

Brad Pitt ile ilişkisi başlamadan önce evlat edindiği iki çocuğuyla yaşadığını, bu nedenle yaşamına sokacağı kişide aradığı özellikler arasında "iyi bir ebeveyn olmanın" ön sıralarda geldiğini ifade eden Jolie, Pitt'in düşünceli ve iyi bir baba olmasının kendisini çok etkilediğini ve Pitt ile "kocaman bir aile" kurmak istediğini belirtti.

"Kesinlikle çok büyük bir aile kurmak istiyoruz" diyen Jolie, insanların kısa sürede büyük bir aile kurma isteklerini biraz çılgınca bulabileceklerini kaydederek, "Yine de bunu yapmak istiyoruz, eğer on çocuğumuz olacaksa, onları olabildiğince gençken yetiştirmek istiyoruz" diye konuştu.