BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hızlı güzellik için makyaj tüyoları!

Çevrenize daha güzel görünmek, vakit almayan makyaj yapmak istiyorsanız işte size tüyolar!

Abone ol

Dudaklarınızı daha parlak göstermek, kaşlarınızı şekillendirmek, yanaklarınıza renk vermek istiyorsunuz… İşte www.yuksektopuklar.net sitesine göre güzelliğinize güzellik katacak 5 pratik makyaj tüyosu!

PUDRA FAZLALIĞINI ALMAK

Pudra; cildinizdeki kusurları gizlemek ve makyajınızın kalıcı olması sağlamak için muhteşem bir kozmetik üründür. Bazen pudra kullanımında ölçüsünü kaçırabilirsiniz. Pudra fazlalıklarını almak için tek ihtiyacınız olan ıslak mendildir. Pudra fırçasını ıslak mendille iyice silip kuruması için biraz bekleyin. Temiz fırçayı yüzünüzde gezdirip pudra fazlalığını alın.

PARLAK DUDAKLAR

Rujunuzun rengini seviyor ancak mat görünümünü beğenmiyorsanız ya da dudak parlatıcınız bittiyse biraz simli fara ihtiyacınız var! Daha parlak dudaklar için rujunuzu sürün, alt dudağınızın orta kısmına biraz simli far uygulayın.

RENKLİ YANAKLAR

Jel allıkların uygulaması pratiktir ve uzun süre boyunca kalıcılığını korur. Tüpte koyu renk görünen jel allıklar teninize uyguladığınız hafif ve pembemsi renk alır. Bir parça jel allığı yanaklarınıza sürün ve kurumasını beklemeden parmak uçlarınızla dağıtın.

ŞEKİLLİ KAŞLAR

Artık kullanmadığınız diş fırçanızı kaşlarınızı şekillendirmek için kullanabileceğinizi biliyor musunuz? Kuruluğundan emin olduğunuz diş fırçasıyla kaşlarınızı tarayın, hizanın dışında kalan küçük bir makas yardımıyla kesin. Şekle girmekte inat eden gür kaşlarınız varsa; diş fırçası üzerine az miktarda saç spreyi sıkıp kaşlarınızı tarayın.

ŞİŞMİŞ YÜZ

Sabah uyandınız, işe gitmek için hazırlanıyor ve makyaja başlamak istiyorsunuz ancak yüzünüz şişmiş. Hemen bir parça buz alıp şiş olan bölgelerde gezdirin, kısa sürede eski güzelliğinize kavuşacaksınız.