BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,10
ALTIN 2.471,27
HABER /  GÜNCEL

Devler onun peşinde

Kardemir Karabüksporlu yıldız Emanuel Emenike gol krallığı için Alex'le yarışıyor.

Abone ol

Devlerin peşinde olduğu Karabük’ün yıldızı Emmanuel Emenike, deplasman Fenerbahçe ile oynan maçta da fileleri boş geçmedi.

Her ne kadar takımına galibiyeti getiremese de oynadığı futbol ve attığı golle Fenerbahçe savunmasına korku dolu anlar yaşatan Nijeryalı yıldız, gol krallıığı için de Fenerbahçeli Alex ile yarışıyor.

11' E ULAŞTI

Fizik gücünü en iyi şekilde kullanan Nijeryalı, 47. dakikada da orta sahadan atılan pasta vatandaşı Yobo’nun onu engellemeye çalışmasına rağmen düzgün bir vuruşla topu Sarı-Lacivertliler’in fileleriyle buluşturmayı başardı. Süper Lig’deki gol sayısını 11’e yükselten ve bu alanda Alex De Souza ile eşit gole sahip 23 yaşındaki forvet, ileride tek başına kalmasına rağmen sergilediği futbolla ev sahibi ekibin seyircisinin bile takdirini kazandı.

8 MİLYON EURO

Sırasıyla Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un transfer listesinde olduğu öğrenilen Emenike için devlerin, ocak ayında Karabük’ün kapısını çalacağı iddia edildi. Hatta geçtiğimiz günlerde Beşiktaş, Emenike’yi istemiş ve kulüpten, ''8 milyon Euro’ya onu bırakırız'' cevabı gelmişti. Geçtiğimiz yıl Bank Asya’da oynarken sözleşmesi 3 yıl uzatılan genç futbolcunun talipleri de, her geçen gün artıyor.