BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.394,97
HABER /  DÜNYA

Hız kurbanı oldu

Ataşehir’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.<br/>Edinilen bilgilere göre kaza, TEM Otoyolu ...

Abone ol

Ataşehir’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, TEM Otoyolu Kartal istikametinde meydana geldi. Emre Sarıkaya (25) yönetimindeki aşırı hızlı olduğu ileri sürülen 34 EM 058 plakalı cip, bir anda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve takla attı. Kazada cip sürücüsü Sarıkaya olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan Bahadır Liman isimli arkadaşı yaralandı. Liman ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazayı gören vatandaşlar olay yerine gelerek takla atan aracı ters çevirdi. Kazayı gören vatandaşlar, “Araç süratliydi. Orta refüje çarptı, takla attı. Şahıs arabanın altında kalmıştı. Vatandaşlar aracı çevirdi” dedi.
Olay yerine gelen Emre Sarıkaya’nın yakınları sinir krizleri geçirirken, ceset yapılan incelemelerin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde kısa süreli bir trafik yoğunluğu yaşanırken, polisi kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)