BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.396,40
HABER /  DÜNYA

Polise bir kez daha ateş ederim

Adana’da polis otosuna 5 el ateş eden 16 yaşındaki çocuk, evine düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Pişman olmadığını belirten küçük ço...

Abone ol

Adana’da polis otosuna 5 el ateş eden 16 yaşındaki çocuk, evine düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Pişman olmadığını belirten küçük çocuk, gazetecilerin “Bir daha yapacak mısın?” sorusuna ise “Evet” yanıtını verdi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Kiremithane Mahallesi ara sokaklarında asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, şüpheli gördükleri M.M.K.’yı (16) durdurmak istedi. Eline poşet bulunan M.M.K., polis otosunu görünce paniğe kapılarak yanında bulunan silah ile ekiplere 5 el ateş etti. Şahıs, ardından elindeki poşeti atarak ara sokaklarda izini kaybettirdi. Kurşunlar şans eseri polis otosuna isabet etmedi.

EVİNE OPERASYON DÜZENLENDİ
Olayın ardından sokağa çok sayıda polis sevk edildi. M.M.K.’nın attığı poşetin içinde ise 20 extacy ve 25 rulo esrar çıktı. Şahsın kimliğini tespit eden Cinayet Büro Amirliği ekipleri sabah saatlerinde M.M.K.’nın merkez Sarıçam ilçesi Çamlıbel Mahallesi’ndeki evine operasyon düzenledi.
Evinde gözaltına alınan M.M.K., yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polise mukavemet, uyuşturucu ve hırsızlıktan 18 kaydı bulunan M.M.K, görevli memura silahlı mukavemet ve uyuşturucu satmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.
M.M.K., parmak izi için getirildiği Adana Emniyet Müdürlüğü’nde gazetecilerin sorusu üzerine “Öyle ateş ettim. Poşette hap vardı. Ondan ateş ettim. Pişman değilim “dedi. Gazetecilerin “Bir daha yapacak mısın?” sorusuna ise “Evet” diye cevapladı.
(İHA)