BIST 10.258
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,69
HABER /  DÜNYA

Cumhurbaşkanı programını neden iptal etti ?

Kayseri’de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, bugünkü programı soğuk algınlığı nedeniyle iptal edildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başka...

Abone ol

Kayseri’de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, bugünkü programı soğuk algınlığı nedeniyle iptal edildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı’nın gece daha da ağırlaştığını ve bu nedenle programlarını iptal ettiğini açıkladı.
Erciyes Tekir Yaylası’nda düzenlenecek ödül törenine katılacak ve "Kayseri Evleri"ni ziyaret edecek Gül’ün programı iptal edildi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı’nın soğuk algınlığının gece daha da ağırlaştığını ve bu nedenle programlarını iptal ettiğini açıkladı.
Erciyes’te yapılacak olan 4. Hayırseverler Zirvesi’nde açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Yoğun bir program geçirdi.O programlar dışarıdan bakan insanlar için ne var geliyor, oturuyor gidiyor’ diye bilirler ama zorluğu var stresi var, verilecek mesajlar var. Bir de kapalı yere giriyorsunuz, terliyorsunuz. Dışarı çıkıyorsunuz buz gibi bir esinti. Üzerindeki nezle gribi biraz arttırdı. Dün tedaviye başlamıştı ama gece yoğunlaştı ve buraya gelemeyecek kadar ağırlaştı.
Allah’tan şifa diliyoruz. Yarın yoğun bir trafiği var. Cumhuriyet resepsiyonuna katılacak. Bu programlara katılacak. Devlet işleri hastalık falan dinlemiyor” diye konuştu.
(İHA)