BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hırsızın mazeretine bak

Çeyiz için televizyon çaldı, gazetecileri görünce utandı. Yakalanan zanlının bir haft asonra evlenmeye hazırlandığı ortaya çıktı

Abone ol

Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarını görünce utanıp kafasını eğen Fırat N. "Utanıyorum, ben hırsız değilim, ben Allah'ına kadar delikanlıyım. Kendimden utanmıyorum ama ailemin beni böyle görmesinden utanıyorum" dedi.

Adana'da evlenmeye hazırlanan ve çeyiz için LCD televizyon çalan bir kişi, adliyeye sevk edilirken basın mensuplarını karşısında görünce utandığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Fırat N. (22) yanında 3 çocukla birlikte Huzurevleri Mahallesi'nde bir apartmanın 1. katına tırmanarak çıkıp pencereden içeri girerek LCD televizyonu çaldı. Kaçarken vatandaşların fark etip ihbar etmesi üzerine kısa sürede polis olay yerine geldi.

Hırsızlar ise, vatandaşların bağırması üzerine çaldıkları televizyonu buldukları boş bir alana saklayıp kaçmaya çalıştı. Polis kovalamaca sonrası harsızları tek tek yakaladı. Fırat N. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirilerek sorguya alındı. Diğer zanlılar ise yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Fırat N. emniyetteki ifadesinde bir hafta sonra evleneceği için nişanlısı LCD televizyon istediği için hırsızlık yaptığını söyledi. Fırat N. sorgusunun ardından nitelikli hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.