BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,58
HABER /  GÜNCEL

Hırsız gerçekten insafa geldi

Ferhan Çelebi bir süre önce İstanbul'da hırsızlara kaptırdığı cüzdanını Bitlis'te buldu. Nasıl mı?

Abone ol

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşayan Ferhan Çelebi'nin, bir süre önce içerisinde para ve kartlarının bulunduğu cüzdanını çalan hırsız, cüzdanı Bitlis'teki ev adresine kargoyla gönderdi.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık bir ay önce Bitlis'ten İstanbul'a giden Ferhan Çelebi, Karaköy'deki yeraltı çarşısında gezdiği sırada, içerisinde kredi kartları ve nakit parasının bulunduğu cüzdanını hırsızlara kaptırdı.

Cüzdanının çalındığını fark eden Çelebi, İstanbul'daki işlerini bitirdikten sonra Bitlis'in Tatvan ilçesine döndü.

Cüzdan ve parasından ümidini kesen Çelebi, yaklaşık bir hafta sonra gelen kargoyla adeta büyük bir şok yaşadı.

Çelebi, ev adresine gelen kargo paketini açınca İstanbul'da çalınan cüzdanı ve cüzdan içerisindeki kartların, bulunduğunu gördü.

Kargo ücreti ödenmiş şekilde gönderilen cüzdanı alan Çelebi, gazetecilere yaptığı açıklamada, kargo içerisinden çıkan eşyalarını görünce büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.

ÜCRETİNİ ÖDEYEREK YOLLAMIŞLAR  

Çelebi, başına gelenlerin ancak filmlerde olabileceğini bildirerek, şöyle konuştu:

"İstanbul'da hırsızlara kaptırdığım cüzdanımdan ümidimi kesmişken, ansızın gelen kargo paketi ve içerisinden çıkan cüzdan ve eşyalarım beni gerçekten çok şaşırttı. Cüzdan içerisindeki nakit parayı alıp geriye kalan ve işlerine yaramayan eşyaları kargoyla adrese teslim göndermişler. Hem de ücretini ödeyerek yollamışlar. Bana göre hırsız gerçekten insafa geldi. Yoksa bunun başka bir izahı yok."

Hırsızların beklenmeyen bir davranışta bulunduğunu anlatan Çelebi, "Kendisine bir yandan kırgın olsam da bu davranışından dolayı teşekkür ediyorum ve bu kötü alışkanlıktan vazgeçmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.