BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.469,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hilvan Belediyesi gece gündüz çalışıyor

Hilvan Belediyesi, ilçenin Yeni Mahalle Cengiz Topel Cadde'sinde kaldırım çalışmasını sürdürüyor.

Abone ol

Hilvan Belediyesi, ilçenin Yeni Mahalle Cengiz Topel Cadde'sinde kaldırım çalışmasını sürdürüyor. İnönü caddesinde orta refuj ve kavşak düzenleme çalışmaları, Gölcük caddesinde 2 dönümlük arazı üzerinde aile parkı inşaatı devam ediyor.

İlçede yapılan program doğrultusunda zararlı haşerelere ve sineklere karşı günlük ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yardımcıları M. Hicri Çubuk, Nusret Esen ve Birim Müdürleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyip ilgilibirim müdürlerinde çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Halkımıza verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. Hilvan'ı hak ettiği konuma getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz ve halkımızda isteğimiz çalışmalarımızı sabırla takip etsinler. Her şey Hilvan ve Hilvan halkı içindir" dedi.