BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.391,41
HABER /  MAGAZİN

Hilal Cebeci'nin hevesi kursğında kaldı

Yok Böyle Dans'a katılacağı hakkında panpişlerine sosyal paylaşım sitesi twitterdan müjdeli haber veren Hilal Cebeci'nin hayali kısa sürdü

Abone ol

Yok Böyle Dans'a katılacağı hakkında panpişlerine sosyal paylaşım sitesi twitterdan müjdeli haber veren Hilal Cebeci, Acun Medya tarafından yalanlandı.

Cebeci bu sabah twitter sayfasından; "Bu sezondaki ilk projemiz Yok Böyle Dans. Panpişiniz Acun Ilıcalı'nın programı 'Yok Böyle Dans' da dans edecek. Yaşasın Panpişler." notuyla yeni projesini takipçileriyle paylaşmıştı, ama Cebeci'nin panpişlerini üzecek haber Acun Medya'dan geldi. İşte o açıklama:

Kamuoyuna Duyurulur,

Bugün birçok basın kuruluşunda yer alan Yok Böyle Dans kadrosunda "Hilal Cebeci ve bazı isimlerin yarışmada" yer aldığına dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Acun Medya

CEBECİ TWITTER'DAN YANIT VERDİ
Akşam saatlerinde Acun Medya tarafından Hilal Cebeci'ye bir açıklama yapıldı ve ünlü şarkıcının Yok Böyle Dans'ta yer almadığı bildirildi. Acun Medya tarafından yapılan açıklamaya Hilal Cebeci'nin yanıtı ise yine Twitter'dan geldi.

Yok Böyle Dans yarışması için kendisine teklif getirildiğini kaydeden Cebeci, konuyu Twitter'dan erken duyurmasının Acun Medya'nın hoşuna gitmediğini bu nedenle böyle bir açıklama yapıldığını savundu. Bir daha Acun Medya'nın hiçbir projesinde yer almayacağını da duyuran Cebeci Twitter'a şunları yazdı:

- Onlara çok kırgınım birdaha bu yapım şirketinden gelicek hiçbir projede yer almayacağımı bildiririm.

- Acun medya yapım şirketi bu açıklamadan hoşlanmamış ve böyle birşey olmadığını söylemiştir beni yalancı durumuna düşürdükleri için.

- Yok böyle dans adlı yarışma için bana teklifte bulunulmuştur..Bu konuyla ilgili birçok kez görüşülmüştür. Ben twittardan açıklama yaptığm için.