BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan'ın en büyük hayali

Atletico Madrid'in Galatasaray'dan transferi Arda Turan, kulüp televizyonuna verdiği röportajda, en büyük hayalini açıkladı.

Abone ol

Kendisi için güler yüz ve samimiyetin önemine vurgu yapan milli futbolcu, "Atletico'da bunu hissettim. Beni karşılayan yetkililer, başkan ve teknik heyette sıcakkanlılığı hissettim. İstanbul'dan, Galatasaray'dan ayrıldığım yer, evim gibiydi. Ve evimden çıkıp diğer evime gelmiş gibi bir duygu hissettirdi. Ailemin içine gelmiş gibi hissediyorum" şeklinde konuştu.

Arda, yeni takımındaki hedefleriyle ilgili soruya ise, "Ofansif bir oyuncuyum. Benim için önemli olan, öncelikle takım için çalışmak, takım için mücadele etmek. Önce bunu yapmalıyım. Arkadaşlarım için kanımı ve terimi vermeliyim, ondan sonra futbol için yeteneklerimi sahaya sergilemeliyim" cevabını verdi.

Futbolun, iyi rakiplerle ve iyi oynamayı düşünenlerle her zaman daha güzel olduğunu anlatan yetenekli yıldız, "Hele bir de kaliteli, üst düzey yetenekli takım arkadaşlarınız varsa futbol çok daha güzel olabilir. Messi ve Ronaldo gibi dünya yıldızlarına karşı oynamak da çok zevkli olacak." değerlendirmesini yaptı. Atletico Madrid'in tesislerine erken saatlerde gelen Arda, Kırmızı-Beyazlı takımdaki ilk antrenmanına çıktı. Futbolcuya Reyes eşlik etti.