BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hiddink'in yerine yüzde 99 'O' geliyor

Hiddink, dünkü maçın ardından futbolcularına veda etti. A Milli Takım'da yeni dönem önümüzdeki günlerde başlayacak.

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu teknik direktörlük için İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başında bulunan Abdullah Avcı ile prensipte anlaşma sağladı.

MİLLİ TAKIM'DA İKİNCİ ŞOK... TIKLAYIN

Yarın toplantı yapacak Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun adayını resmen ilan edeceği belirtiliyor. Zagreb'de dün akyam başkanlara yemek veren idareciler,  takımın başına Abdullah Avcı'nın geleceğini duyurmuştu.

 HİDDİNK'İN BİLETİ KESİLDİ
Euro 2012'ye vedan eden hedefteki isim olan A Milli Takım'ın patronu Hiddink ile yollar resmen ayrıldı. Federasyon, Hollandalı teknik adamın sözleşmesini karşılıklı feshetti. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN

Türkiye Futbol Federasyon'u Hırvatistan ile oynanan rövanş maçını izlemek için Zagreb'e Süper Lig, Bank Asya ile 2. ve 3. Lig başkanlarını davet etmişti.

Daha önce 120 kişi olarak belirlenen davetli grubu ilk maçta alınan 3-0'lık ağır skor sonrası 76'ya indi. Federasyon önceki akşam 76 kişilik davetli grubuna bir yemek verdi. Yemekte Ay-Yıldızlı ekibin Hollandalı hocası Guus Hiddink'in takımın başında kalıp kalmayacağı da gündeme geldi.

Federasyon yönetim kurulu üyeleri bu konu ile ilgili kulüp başkanlarına net bir açıklama yaparak bombayı patlattı. Yemekte Guus Hiddink'in yerine kimin geleceği de başkanlara açıklandı.

Bakan Kılıç yerli istedi
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Takım'ın teknik direktörü hakkında kararını açıkladı.
 Ayrıntılar için TIKLAYIN

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetim kurulu üyeleri, Hollandalı çalıştırıcının yerine İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 6 sezondur başarılı işlere imza atan teknik direktör Abdullah Avcı ile her konuda anlaşıldığını müjdeledi. Federasyon'un Avcı tercihi masada bulunan kulüp başkanları tarafından memnuniyetle karşılandı. Başarıılı çalıştırıcının yardımcılıklarını ise Arif Erdem ile şu anda Milli Takım Genel Koordinatörlük görevini sürdüren Okan Buruk'un yapacağı öğrenildi.