BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Hıçkırık dizisi konusu ve oyuncu kadrosu saat kaçta başlıyor?

Kanal D'nin yeni günlük dizisi Hıçkırık yayın hayatına başladı. Birinci günden itibaren ilgiyle izlenen Hıçkırık dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Nurseli İdiz'in başrol oynadığı Hıçkırık dizisi tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Günlük dizilerin ilgiyle izlenmesi nedeniyle Kanal D'de bu bölüme adım attı. Kanal D'nin ilk kez yayınlandığı Hıçkırık dizisi ilgi görmeye başladı. Sosyal medyada oldukça konuşulan Hıçkırık dizisine gelin yakından bakalım.

Kanal D’nin yeni günlük dizisi Hıçkırık, ekran macerasına başladı. Kerime Nadir’in 1938 adlı eserinden uyarlanan Hıçkırık, senaryosuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti. Kapanması imkansız bir yaranın, yaşanması imkansız bir aşka dönüşmesinin hikayesi Hıçkırık, 1 Ocak Pazartesi günü ekranlara “merhaba” dedi. Başrollerini Sezgi Sena Akay ve Barış Arda Hacıoğlu'nun paylaştığı Hıçkırık dizisinin oyuncu kadrosunda genç ve deneyimli isimler yer alıyor. İşte Hıçkırık dizisinin oyuncu kadrosu:

Sezgi Sena -Akay Nalan Karaoğlu: Kenan’a çocukluğundan beri aşık olan ama duygularını bir türlü dile getiremeyen Nalan, hayatına İlhami girdikten sonra, hiç beklemediği zorlukları göğüslemek zorunda kalacaktır.

Barış Arda Hacıoğlu - Kenan Yılmaz: Yıllar önce kendisini yetimhaneden kurtaran Azmi Bey’in kızı Nalan’a büyük bir aşkla bağlıdır. Ancak kısa süre sonra gelişecek olaylar, Kenan’ın zaten imkansız olarak gördüğü aşkını çıkmaza sokacaktır.

Selçuk Özer- Azmi Karaoğlu: Nalan’ın babası, Kenan’ın kurtarıcısıdır. Başarılı bir iş adamıdır. Son derece iyi niyetli ve masum görünmesine rağmen, geçmişinde çok büyük sırlar ve günahlar saklamaktadır.

Nurseli İdiz - Perihan Karaoğlu: Azmi’nin vefat etmiş kardeşinin eşi, Nalan’ın yengesi, Engin ve Selin’in annesidir. Eşinin ölümünden sonra iki çocuğuyla birlikte Azmi’nin konağına taşınmıştır. Karaoğulları Holding’in yarısının kendisine ait olduğuna inanan Perihan, bu payı alabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Meltem Pamirtan - Vesime :Yıllardır Azmi’nin evinde çalışmaktadır. Azmi’nin hem sırdaşı, hem dostudur. Hayat ve Gonca’nın ise teyzesidir. Güçlü, anaç, ayakları yere basan bir karakter olan Vesime de, geçmişinden gelen sırların ortaya çıkmasıyla sınanacaktır.

Kemal Okan Özkan - İlhami Tekin: 28 yaşında bir hekimdir. Zengin bir ailenin oğlu olan İlhami, dışarıdan çok nazik ve centilmen görünmesine rağmen son derece art niyetli ve tehlikelidir. İlhami, Nalan ve Kenan’ın önündeki en büyük tehditlerden biri olacaktır.

HIÇKIRIK DİZİSİ SAAT KAÇTA EKRANA GELİYOR? Hıçkırık dizisi Kanal D ekranlarında hafta içi her gün 15:00'te ekrana geliyor. 

HIÇKIRIK DİZİSİ KONUSU NE?

Kenan ve Nalan'ın acılı ve imkansız aşkının anlatıldığı dizinin genel hikayesi şöyle; Kenan, çocuk yaşta ailesini kaybetmiş ve yetimhanede geçirdiği acı dolu yıllardan sonra İstanbul'un en zengin işadamlarından Azmi Karaoğlu onu bulmuştur. Azmi Bey, Kenan'a sahip çıkmış ve onu yetimhaneden kurtararak kendi konağına almıştır. Kenan'ın hayatını asıl değiştiren ise, Azmi Bey'in evinde henüz çocuk yaştayken tanıştığı Azmi Bey'in kızı Nalan olmuştur. Kenan ve Nalan birlikte büyümüş; birbirlerinin en yakın dostu, sırdaşı haline gelmişlerdir. Bu yakınlık, aradan geçen 15 yılda büyük bir aşka dönüşür. Günümüzde iki genç de 20'li yaşların ortalarına gelmiştir. Birbirlerine delicesine aşıklardır ancak bu aşkı itiraf edecek cesareti bulamamaktadırlar. Kenan ve Nalan'ın hayatını altüst eden kişi ise, son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan İlhami olur.