BIST 10.155
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.392,55
HABER /  GÜNCEL

Helikoperin enkazından ilk görüntü

Dün akşam saatlerinde orman yangınına müdahale etmek için kalkış yapan ve olay yerine intikal ederken düşen helikopterin düştükten sonraki görüntüsü dehşeti ortaya koyuyor.

Abone ol

Köyceğiz'e bağlı Çövenli köyü Cehennemderesi mevkisinde çıkan orman yangınına müdahale etmek için Fethiye’den havalanan ve bir süre sonra irtibat kesilen Kamof KA 31596 tipi yangın söndürme helikopterine ait ilk görüntülere ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, sönmek üzere olana yangına son kez su bırakan helikopter suyu bırakıp bölgeden ayrılmak istediği sırada su taşıdığı tankı ağaçlara taktırdı ve düştüğü belirtiliyor.

HELİKOPTER ENKAZINDAN DEHŞET GÖRÜNTÜLER / FOTO GALERİ

Düşen helikopter, olayın hemen ardından keşif helikopteri ile havalanan Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım’ın ekibinde görevli ekip tarafından görüntülendi.

Düşen helikopterin bulunduğu bölgede havadan inceleme yapan Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, “Helikopterin düştüğü yer çok sarp ve kayalık. Maalesef yaşanan üzücü olayda 5 orman şehidi verdik. Şehitlerimizin beşinin cesedine de ulaştık. Cenazeler Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak” dedi.