BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.438,60
HABER /  DÜNYA

Hazırlık maçlarının programı belli oldu

Hazırlık maçlarının programı belli oldu <br/>Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’da sürdüren Bursaspor’un, kamp boyunca yapa...

Abone ol

Hazırlık maçlarının programı belli oldu
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’da sürdüren Bursaspor’un, kamp boyunca yapacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu.
Özlüce Tesisleri’nde ki ilk etap çalışmalarının ardından önceki gün ikinci etap çalışmaları için Avusturya’ya giden yeşil-beyazlılar, 25 gün sürecek kamp programında güçlü rakipler ile hazırlık maçı yapacak. Karaman’ın öğrencileri, Avusturya’da ki ilk sınavını yarın TSİ 18:30’da Austria Lustenau karşısında verecek. İkinci maçına 7 Temmuz Pazar günü TSİ 19:00’da Zaglebie Lubin karşısında çıkacak olan Timsah, daha sonra 3 Alman ekibi ile karşı karşıya gelecek.

TİMSAH’A GÜÇLÜ RAKİPLER
13 Temmuz Cumartesi günü Almanya’nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund ile TSİ 18:30’da hazırlık maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip, kampta ki dördüncü maçına ise 16 Temmuz Salı günü TSİ 18:00’de Hamburg karşısında çıkacak. Bursaspor, bu karşılaşmanın ardından 20 Temmuz Cumartesi günü TSİ 18:00’de yine bir Alman ekibi Nurnberg ile karşılaşacak.
Bursaspor’un Avusturya kampında ki son hazırlık maçını ise Salzburg ile oynayacak. Henüz tarihi ve saati belirlenmeyen karşılaşmanın ardından yeşil-beyazlılar, ikinci etap çalışmalarını noktalayacak.
(İHA)