BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Hayko'dan bar kapısında dayak iddiası!

Ünlü rockçı Hayko Cepkin'in şiddet uyguladığı iddia edilen kadın darp raporu aldı ve şok suçlamalarda bulundu

Abone ol

Ünlü rockçı Hayko Cepkin'in bar kapısında kafa attığı kadın darp raporu alıp karakolda şikayetçi oldu. Cepkin'in saldırdığı G.H, "Yere yığılınca tekmelemeye başladı ve üzerime tükürdü" dedi.

Hayranlarıyla yaptığı kavgalarla sık sık gündeme gelen ünlü rockçı Hayko Cepkin'in haftasonu Aylin Aslım ile DJ kabinine geçtiği Roxy barın kapısında bir kadına kafa attığı ortaya çıktı. Cumartesi gecesi yaşanan olayın ardından Cepkin'in saldırdığı G.H, önce hastaneden darp raporu aldı, ardından da karakola giderek şikayetçi oldu.

YERE DÜŞÜRÜP TEKMELEDİ

Habertürk'te yer alan habere göre, olay gecesi arkadaşlarıyla ellerinde viski şişesi Beyoğlu'ndaki Roxy barın önünden geçtiklerini anlatan G.H, "Arkadaşlarım sokaktan geçerken Hayko Cepkin'i gördü ve ona viski ikram etmek istedi. Ben de hiç dinlemediğim ve tanımadığım için 'Bu kim be' dedim. Hayko Cepkin bunun üzerine bana kafa attı, yere yığıldım. Yokuştan aşağıya yuvarlandım, gelip tekmelerle bana saldırmaya devam etti ve üzerime tükürdü. Korumalar gelip tuttu. Korumalardan kurtulup yumruklar savurarak bize doğru gelince biz de koşarak kaçtık" dedi.

3. SAYFA HABERLERİNE YANIT VERDİ

Cepkin ise dün twitter sayfasından olayla ilgili "Şok şok şoook. Asi rakçı yeni 3. Sayfa haberine şarkılı türkülü yanıt verdi" başlıklı tweet yazdı ve Levent Yüksel'in "Dedikodu" şarkısını paylaşarak şu yazıyı ekledi:

"Yaratıcı yeni 3. sayfa haberime Levent Yüksel'in sevilen bir parçasının küçük bir dörtlüğünü kendimize uyarlayarak yanıt olarak kullanalım. Kimin kafasını kırmışım tramvayda... Hıı güya yolda tokalaşmışım. Kafaları çekip çekip çorbada alıyormuşuz soluğu, onu da sonra anlatırım dın dınn. Full versiyonu yeni çıkacak haberlerimle tamamlayacağım keyifli seyirler."

BU İLK VUKUATI DEĞİL

Ünlü şarkıcı Hayko, 2010 yılında bir konserinde de kendisini taciz ettiği gerekçesiyle bir hayranını yumruklamıştı. İzmir'de çekildiği iddia edilen görüntülere göre sahnede canlı performans sergileyen rockçı Hayko Cepkin, bir seyirciyi yumruklamıştı. Olay sırasında içeride bulunan izleyicilerden birinin çektiği videoda, seyirciye önce yumruk atan Cepkin'in ardından "Bunu tanıyor musunuz? Alın onu içeri. Yukarı alın bunu gitmesin" dediği anlar yer alıyordu.