BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  GÜNCEL

Haydar Dümen kimleri suçladı?

Haydar Dümen silahlı saldırıyı ucuz atlattı. Cinsel yaşam uzmanı Dr. Dümen bazı gazeteleri suçladı..

Abone ol

Cinsel yaşam uzmanı Dr. Haydar Dümen'in dün Cihangir'deki bürosunda uğradığı silahlı saldırının yankıları sürüyor. Zanlı Hüseyin A.'yı tanımadığını belirten Dümen'in hedefinde gazeteler vardı. Dümen'in isim vermediği gazetelerden birinin Takvim olduğu biliniyor.

NTV'de yayınlanan Canlı Gaste'ye telefonla bağlanan Haydar Dümen saldırıyı anlattı.

Can Dündar'ın sorularını yanıtlayan Dümen, son bir aydır iki yayın grubunun kendisini hedef gösterdiğini iddia etti. İşte Posta gazetesi yazarı cinsel yaşam uzmanı Dr. Haydar Dümen'in sözleri:

80 YAŞIMA ÜÇ AY KALDI

SALDIRI ANINI ANLATTI 
Benim odama girmek için zorlamış. Ben de odamda oturuyorum. Demişler ki 'önce ücreti ödeyin'. Hayır ben ücreti ödemiyorum. Silahını çekmiş o anda yanımızda çalışan adam silahın üzerine atlamış. O arada mermiyi ağzına vermiş silah tutukluk yapmış. Bunu fırsat bilen bizimki elinden kolunu kıvırarak silahı elinden almış. Bu arbedeye eşim yetişti beni odaya kapattı.

Ben 48 yılından beri Tıp Fakültesi'ne kaydolduğum günden beri tıp kazanında kaynayan üreten kitaplar yazan gerek gazetelerde gerek televizyonlarda halkımı aydınlatmak için elimden geleni yapan biriyim.

Yani bizler kaybolmayalım. Hekimler çok zor yetişiyoruz. Yaşadığımız kadar hizmete devam ediyoruz. 80 yaşıma 3 ay kaldı. Yani böylesine bir şeyden gitmek çok ağır olurdu.

İKİ YAYIN ORGANINDAN KIŞKIRTMA

Bir aydan bu yana karşı gruptan iki yayın organından kışkırtma, hedef gösterilme durumundayım. Kaos içerisinde düşman obje yaratmak onu yok etmeyi planlamak sanırım organize düşüncenin sonuçlarından biri..

BİR AY ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRADIM KORUMA İSTEDİM

Çünkü ben bir ay önce bir daha yaşadım. İyi ki ben yoktum muayenehanede. Ve beni gene öldürmek amacıyla gelip bazı iddialarda bulunmuş. Bu hedef olmanın karşılığında savcılığa dilekçe verdim. Hayatım tehlikede olduğunu söyledim koruma istedim.

TELEFON NUMARAMI VERDİLER

Ama bu ikinciyi de bugün değil ama olabilir şekli sadece ve sadece karşı grup yayınları beni hedef göstermesinden bu yanlışa girilmesinden ve gazetede telefon numarası verip Haydar Dümen'den şikayeti olanlar şu telefonu etsin demek gibi bağnazlık, şiddeti teşvik düşünemiyorum. Yazık bizlere, yazık benim insanlarıma.

KOCASININ YANINDA KARISINA TACİZ İDDİASI YALAN

Hiç tanımam. Durmadan ifade değiştiriyor. Son ifadesinde benden para sızdırmaya gelmiş.. Taciz maciz gibi laflar etmiş. 3-4 ay önce Almanya'dan hasta gelmiş. Karı koca gelmişlerdi ben de kocasının yanında taciz etmişim. Taciz olayım ne geçmişte var ne de şimdi. Namus ve cinsellikle uğraşmak yüz bin dikkat ister.

İLKİ TEDAVİ OLAMADIĞI İÇİN ÖLDÜRMEYE GELMİŞ

İlk tehditte ben yoktum. 1990 yılında bana gelmiş erkek hasta. Ben üç defa muayene etmişim. İkisinde para almamışım. O zamandan tedavi olamadığından beni öldürmeye gelmiş.