BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Hayatımız internet, internetimiz TTNET

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, “Hayatımız internet, internetimiz TTNET” sloganıyla yeni dönem reklam kampanyasını başlattı.

Abone ol

TTNET’in müşterilerine sunduğu hizmetlerin ve avantajların anlatıldığı yeni reklam kampanyasında Şahan Gökbakar ve Yasemin Allen rol alıyor. Şahan Gökbakar’ın “I Tech”, Yasemin Allen’in “Netta” karakterlerini canlandırdıkları reklam filmleri, “Sen TTNET’lisin, internette çok öndesin!” mesajıyla TTNET’in ayrıcalıklarla ve avantajlarla dolu dünyasına dikkat çekiyor.

Türkiye’nin internet şirketi TTNET, “Hayatımız internet, internetimiz TTNET” sloganıyla yeni reklam kampanyasını başlattı. Ünlü oyuncular Şahan Gökbakar ve Yasemin Allen’in birlikte rol aldığı reklam kampanyasında, TTNET’in sunduğu avantajlı hizmetler, “Sen TTNET’lisin, internette çok öndesin” mesajıyla anlatılacak.

başliksiz-1.20140303155755.jpgİnternetin günümüzdeki önemine ve vazgeçilmez konumuna dikkat çeken kampanyada, genişbant internet hizmetlerinden, katma değerli servislere kadar TTNET’lilerin sahip olduğu birçok ayrıcalık anlatılıyor.

Şahan Gökbakar’ın, bir bilgisayar uzmanı ve internet aşığı olan “I Tech” karakterini canlandırdığı yeni reklam kampanyasında, Gökbakar’a Yasemin Allen “Netta” karakteriyle eşlik ediyor.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar yeni reklam kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, “TTNET olarak, 2013 yılını elde ettiğimiz başarılarla ve gerçekleştirdiğimiz ‘ilk’ler ile geride bıraktık. Genişbant ve fiber abone sayısı, Tivibu kullanıcı artışı ve dijital servislerdeki büyüme oranı ile tam dört alanda yılı zirvede kapattık. Türkiye’nin lider internet şirketi olarak, 2014 yılında ‘ilk’lere ve başarılarımıza yenilerini ekleyerek en yeni teknolojileri geniş kitlere sunmaya devam edeceğiz. 2014 yılına yeni reklam filmimiz ile güzel bir başlangıç yapıyoruz” dedi.

İnternetin artık hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girdiğini vurgulayan Başar, “Biz de internet kullanımının arttığı, tüketim alışkanlıklarının yenilendiği, tüm dünyayı etkisi altına alan hızlı dijital dönüşümün etkilerini müşterilerimizin hayatına taşıyoruz. Yeni reklam kampanyamızda da ‘Hayatımız internet, internetimiz TTNET’ diyoruz. TTNET’in genişbant internet hizmetlerini, katma değerli servislerimizi, müşterilerimize sunduğumuz avantajları anlatarak, TTNET’li olmanın ayrıcalığını paylaşmayı hedefliyoruz. Şahan Gökbakar’ın “I Tech”, Yasemin Allen’in “Netta” karakterlerini canlandırdıkları reklam filmlerinde, sunduğumuz hizmetleri ve avantajlarını eğlenceli bir dille anlatmayı amaçlıyoruz” dedi.

TTNET’in müşterilerine sunduğu hizmetleri dikkat çekici bir dille anlatacak “Sen TTNET’lisin, internette çok öndesin!” mesajlı reklam filmleri, 3 Mart tarihinden itibaren televizyonların reklam kuşaklarında yer almaya başlayacak.