BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Havaalanında Justin Bieber skandalı

Justin Bieber’in Türkiye'ye skandallar giriş yaptı. Pasaport kontrolünden geçmedi, polis ikna edemeyince ayağına gitti.

Abone ol

İNTERNETHABER - Genç kızların ilgi gösterrdiği ünlü şarkıcı Justin Bieber’in Türkiye'ye gelişi olaylı oldu. Sabiha Gökçen havaalanından pasaport kontrolü yaptırmadan geçti.

Polis aracına gidip pasaport kontrolü için alana geri dönmeye ikna etmeye çalıştı. Bieber inat etti, pasaport polisi şımarık şarkıcının ayağına getirildi.

"Believe"
turnesi kapsamında yarın İTÜ Stadyumu’nda konser verecek olan Justin Bieber saat 20.30'da Rusya'dan özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanına geldi.

Dünya çapında 15 milyonun üzerinde albüm satışına sahip genç yıldız için 7 kız havalimanında saatlerce bekledi. Justin Bieber'ın uçaktan indikten sonra karşılamaya gelen hayranları sevgi gösterisinde bulundu.

PASAPORT KONTROLÜ YAPTIRMADAN GEÇTİ

Bieber ve yanında gelen 13 kişilik orkestra grubu kendilerini takip eden basın mensuplarından kaçmak için X-ray cihazından geçtikten sonra kendilerini bekleyen araçlarına koşarak gitti. Bu sırada havalimanı polisleri, sanatçı ve yanındakilerin araçlarına doğru yöneldi.
POLİS AYAĞINA GİTTİ

Pasaport kontrollerinin yapılmadığını söyleyerek, sanatçının aşağı inip pasaport kontrolüne giresini istediler. Polis ile sanatçının korumaları arasında uzun süre tartışma yaşandı. Daha sonra pasaport polisi araca gelerek, Bieber pasaportunu aldı. İçeri götürülen pasaportla işlemler yapıldıktan sonra polis pasaportu geri getirdi.

ŞEMSİYEYİ YOLA ATTI

Bieber'ın korumaları görüntü almak isteyen basın mensuplarını engellemek için siyah bir şemsiye açıldı. Korumalardan bir tanesi ise elindeki şemsiye ile basın mensuplarına saldırdı. Koruma daha sonra elinde parçalanan şemsiyeyi yola attı. Araçlar havalimanından ayrılırken, Bieber istrahat edeceği otele gitti.