BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu kar gece geliyor 19 ile alarm!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu başta olmak üzere bu gece kar sert geliyor! Meteoroloji son tahminleri açıkladı Eskişehir, Bursa, Balıkesir ve Kütahya hava durumu için alarm!

Abone ol

İSTANBUL, Ankara, Bursa, Eskişehir, Kütahya ve afyon hava durumu için meteorolıji uyarı verdi. Kar yağışı bu gece başlıyor, şiddetini ise yarın sabah yani 18 Ocak pazartesi günü arttıracak.

İstanbul hava durumu için kar yağışı alarmı günler öncesinde verilmişti İstanbul'da şuanda etkili olan lodos ve yağışlı hava yerini kar yağışına bırakacak ve yarın kar etkisini arttıracak. Peki yarın yani 18 Ocak Pazartesi günü okullar tatil olur mu? Meteorolojini 19 ile verdiği yoğun kar yağışı uyarısı sonrası gözler gelecek okullar tatil mi sorusunun cevabında...

Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kütahya, Afyonkarahisar, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu, Karabük ve Kastamonu için meteoroloji yoğun kar yağışı uyarısı verdi.

18 Ocak Pazaertesi günü kar yağışı 19 ilde etkisini arttıracak.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR SERT GELİYOR!

İSTANBUL hava durumu için kar alarmı geldi. Son tahminleri meteoroloji açıkladı. Bu gece kar yağışı başlayacak ve pazartesi günü etkisini arttıracak.

İstanbul 5 günlük hava durumu raporu

İSTANBUL hava durumu son raporlara göre sıcaklık 10 derece birden düşüyor. Kar yağışı 4 gün boyunca etkili olacak.

ANKARA HAVA DURUMU KAR GELİYOR!

ANKARA hava durumu son tahminler meteoroloji açıkladı. Ankara'da sıcaklık azalıyor bu gece kar yağışı başlıyor. Pazartesi günü ise kar yağışı yer yer etkisini arttıracak.

Ankara 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu sıcaklıklar sert düşüyor. 18 Ocak Pazartesi günü kar yağışı başlıyor. Zaman zaman kar etkisini arttıracak.

BURSA HAVA DURUMU KAR YAĞIŞI SERT GELİYOR!

BURSA hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı. Bursa'da sıcaklıklar 10 derece birden düşüyor. 18 Ocak pazartesi günü kar yağışı etkisini arttıracak. Peki yarın, 18 Ocak pazartesi günü Bursa'da okullar tatil olur mu? Gözler tatil kararı için Bursa Valiliği'nde.

Bursa için 5 günlük hava raporu

BURSA hava durumu kar geliyor, sıcaklık düşüyor. yarın en düşük sıcaklık 3 derece olacak.

AKDENİZ İÇİN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI!

Batı Akdeniz'de başlayan yağışların zamanla etkisini artırarak gece saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz kıyı kesimi ile Antalya ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve Toroslar Mevkii ile Isparta çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yurt genelinde 5 gün boyunca soğuk, yağışlı ve karlı hava etkili olacak. 18 ocak pazartesi günü kar yağışı özellikle İstanbul ve Ankara'da etkili olacak.

19 İLE BİRDEN KAR ALARMI!

Ülkemizin batı kesimlerinde devam eden sağanak yağmurun akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak kar yağışına dönmesi ve yarın (18.01.2016) Marmara'nın güney ve doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale ), İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Ankara, Eskişehir ve Çankırı), Kütahya, Afyonkarahisar, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli (5-20 cm), yer yer yoğun kar yağışı (20 cm ve üzeri) şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.