BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hatay ve Hakkari'de çatışma! 1 asker yaralı!

Hatay ve Hakkari'de PKK ile askerler çatışma çıktığı bildirilirken, Hatay'daki çatışmada bir asker yaralandı.

Abone ol

HATAY'ın Dörtyol İlçesi kırsalı ve  Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı gruplar arasında çatışma çıktı. Dörtyol'daki çatışmada 1 asker yaralandı.

Amanos Dağları eteklerinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda Dörtyol İlçesi'ne bağlı Toftak Yaylası'na yakın bir bölgede teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, 1 asker yaralandı. Yaralı asker, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Hassa Şehir Stadı'na getirildi, buradan da ambulans helikopterle Antakya Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Takviye kuvvetler gönderilen bölgede, kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyonların devam ettiği belirtildi.

ÇUKURCA'DA YARIM SAAT SÜREN ÇATIŞMA

Çukurca'da akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki polis noktasına taciz ateşi açıldı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma yaklaşık yarım saat sürdü. İlçe merkezi silah sesleriyle yankılanırken, PKK’lılar ise karanlıktan faydalanarak kaçtılar. PKK’lıların yakalanması için operasyon başlatıldı.