BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.391,96
HABER /  GÜNCEL

15 Temmuz gazisine büyük ayıp!

15 Temmuz başarısız darbe girişiminde yaralanarak gazi unvanı alan seyyar satıcı, İstanbul'da zabıta ekiplerinin saldırısına uğradı. Kafasından yaralanan gazinin tezgahı ise dağıtıldı.

Abone ol

İSTANBUL'da kaydedilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, seyyar tatlıcılık yapan 15 Temmuz gazisinin tezgahını dağıttı. Olaylara ilişkin cep telefonuyla çekilen görüntüler, sosyal medyada kıza sürede yayılınca, zabıta ekiplerine tepki yağdı.

ZABITALARA SORUŞTURMA AÇILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesince, Fatih'te zabıtanın seyyar satıcıya müdahalesine ilişkin, "uygunsuz durumun oluşmasına sebebiyet veren" görevliler hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.

15 Temmuz başarısız darbe girişiminde kurşunlanan Tatlıcı Ali Kıtmir, bu kez Fatih İlçesi Balat Mevkii Fener Sahili civarında zabıta ekiplerinin sopa darbeleriyle yaralandı. Seyyar satıcılık yapan 15 Temmuz gazisi, tatlı sattığı seyyar arabasını vermek istemeyince zabıtaların hışmına uğradı.

BIÇAKLA KENDİNİ SAVUNDU AMA...

Seyyar tezgahını almak isteyenlere bıçak savuran satıcıya biber gazı sıkıldı. Daha sonra ellerinde sopalarla satıcının üzerine gelen sivil giyimli kişiler satıcıya vurmaya başladı. Satıcı yere düşerken bazı kişiler sopalarla , bazıları da yerde yatan seyyar satıcıyı kurtarmaya çalıştı. Vatandaşlar tarafından cep telefonuyla çekilen olayın görüntüleri sosyal medyada bir anda en çok konuşulan konu oldu.

KADİR TOPBAŞ'TAN TALİMAT!

Fatih Balat sahilde yaşanan zabıta- seyyar satıcı kavgası ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ali Kıtmir ile telefonla konuşarak gönlünü aldı, gerekenin yapılacağının sözünü verdi.