BIST 10.009
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.429,28
HABER /  GÜNCEL

Hastaneye 30 metre kala

Ailesiyle birlikte sahur yaptı. sonra birden rahatsbızlandı. Kimseyi uyandırmadan hastaneye doğru yola çıktı ama.

Abone ol

Karadeniz Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Tunç (64), rahatsızlanarak kendi otomobiliyle gitmeye çalıştığı hastaneye 30 metre kala, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, üniversite yerleşkesi içindeki lojmanında ailesiyle birlikte sahur yaptıktan sonra yatan Tunç, rahatsızlanınca, ailesini uyandırmadan, kullandığı otomobiliyle yakındaki KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine gitmek için yola çıktı.

Hastanenin acil servisine 30 metre kala, aracı kaldırıma çarpan Tunç, görevliler tarafından hareketsiz halde bulundu. Hemen hastaneye taşınan Tunç'un, yaşamını kaybettiği anlaşıldı.

KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Köse, A.A muhabirine, Tunç'un, yaklaşık bir ay önce prostat ameliyatı geçirdiğini, aynı zamanda diyabet ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarının bulunduğunu belirterek, ''Doktorlar, emboli atma ihtimali üzerinde duruyor. Ameliyat sonraları bu tür riskler yaşanabiliyor'' dedi.

Bu arada haberi alan yakınları, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, rektör yardımcıları ve bazı öğretim görevlileri, Muzaffer Tunç'in cenazesinin bulunduğu, Farabi Hastanesi önüne geldi.

Trabzon'da 1998-2002 yılları arasında Milli Eğitim Müdürlüğü de yapan Muzaffer Tunç için yarın üniversitede bir tören düzenlenecek. Tunç'un cenazesi, öğle vakti İskenderpaşa Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.