BIST 10.161
DOLAR 32,27
EURO 34,97
ALTIN 2.454,27
HABER /  GÜNCEL

Hakkaride güzel şeyler oluyor

Hakkari'nin çehresi değişiyor. Doktorların gitmeye korktuğu bir şehirdi. Yörenin makus talihine doktor neşter vurdu.

Abone ol

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Güneş 4 mahalleye oyun parkı kurulmasını sağladı. Yine bir kadın doktor kurduğu dernekle çocuklardan futbol takımı kurdu.

Dr. Güneş'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile yaptığı görüşmeler sonucu, Hakkari'ye gönderilen malzemelerle kent merkezindeki 4 mahalleye çocuk parkı kuruldu.

Kadir Topbaş destek verdi

Hakkari Valisi Muammer Türker, Başhekim Dr. Ali Güneş'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüştüğünü ve bu görüşme sonucunda Topbaş'ın park kurulması için destek verdiğini ifade etti. 

Çocukların burada oyun oynamadığını gördü 

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güneş ise aynı zamanda çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olduğunu ifade ederek, ''Buraya geldiğimde çocukların oyun oynayamadığını, burada oyun parklarına ihtiyaç olduğunu gördüm. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş ile görüştüm. Kendilerinden Hakkarili çocuklara park hediye etmesini istedim. Bizi kırmadılar, park malzemeleri gönderdiler'' dedi.

Çalışmalar devam edecek

Hakkari'nin 4 ayrı mahallesine park kurulmasının sevincini yaşadıklarını anlatan Dr. Güneş, bundan sonraki dönemlerde de çocuklara yönelik çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

BAŞHEKİM ÇOCUKLARLA OYUN PARKINDA

[PAGE] [PAGE]