BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.399,09
HABER /  GÜNCEL

Hastanede korkutan yangın

Balıkesir Devlet Hastanesi'nde gece yarısı çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangın kısa sürede söndürüldü.

Abone ol

Balıkesir Devlet Hastanesi'nde gece yarısı çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Hastanedeki bilgisayarlar, yazıcı, fotokopi makinesi ve koltuklar yanarken odaları is bürüdü.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin 3'üncü katında bulunan Psikiyatri Servisi’ndeki konferans salonunda bugün saat 02.30 sıralarında, fotokopi cihazının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Dumanları farkeden hastane görevlileri yangın tüpleriyle müdahale ederken, bir yandan da aynı kattaki psikiyatri servisinde yatan hastalar tahliye edilmeye başlandı. İtfaiye ekipleri 5 dakika içinde hastaneye ulaşarak, alevleri kontrol altına aldı. İtfaiyeciler ve Balıkesir Devlet Hastanesi güvenlik görevlileri 30 hastayı diğer odalara ve bahçeye taşıdı. Yangın 15 dakikada söndürüldü. Yangında, hastanedeki bilgisayarlar, yazıcı, fotokopi makinesi ve koltuklar zarar görürken, odaları da is altında kaldı. Kısa süreli havalandırma ardından hastalar servislere alındı.

Başhekim Op.Dr. Hasan Hocaoğlu, hastaların zamanında tahliye edildiğini, yangından dolayı herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığını bildirdi.