BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,09
HABER /  DÜNYA

Hastane önünde can pazarı

Başkent’te hastane önünde iki aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı. <br/>Mamak Caddesi Ankara Ün...

Abone ol

Başkent’te hastane önünde iki aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı.
Mamak Caddesi Ankara Üniversitesi Cebeci Tıp Fakültesi Hastanesi önünde meydana gelen kazada, Necmettin Çakmak yönetimindeki 34 BZ 7641 plakalı araç, karşı şeritten gelerek kaldırıma park etmek isteyen Paşa Koçak’ın yönetimindeki 06 GE 041 plakalı araçla çarpıştı. Çevredeki vatandaşlar, ambulans ve polise haber verdi. Bu arada, hastanenin yakınlarında ikamet eden ve kazayı görür görmez evinden koşarak yaralılara müdahalede bulunan Hülya Durmuş, "Gerekli müdahale zamanında yapıldı. Evim yan taraftaydı, evimden koşarak geldim. Ben, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalışıyorum. Vatandaş kendine göre haklı, burada acil servis yok ama gerekli müdahaleyi yaptık" dedi.
Kazada, Nurettin Çakmak, Sezai Çakmak, Yaşar Çakmak ve Nizamettin Çakmak yaralanarak sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere götürüldü.

"BİRDEN ÖNÜME KIRDI"
06 GE 041 plakalı aracın sürücüsü Paşa Koçak, "Yoluma birden aracı kırdı, frene basmama rağmen önüme çıktı. Olan oldu. Karşı şeritten benim şeridime geçti, önüme kırdı. Benim elim yaralandı" dedi.
Ambulansın olay yerine geç geldiğini iddia eden bir vatandaş, "Tıp fakültesinin göbeğindeyiz, ’bize ambulans erken geldi’ demeyin. Çok geç geldi. Ben hastanın başının altına poşetimi koydum" diye konuştu. Kazaya tanık olan Şevki Demirer ise, "Arabanın çıkmasıyla diğerine vurması bir oldu. Araba vurduktan sonra ağaç devrilmiş" ifadelerini kullandı.
(İHA)