BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Haşemalı poz yalan çıktı

Önceki gece havada kaybolan Abdullah Gül, dün Muğla'da denizde ortaya çıktı. Köşkten açıklama geldi.

Abone ol Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ailesiyle birlikte Muğla’nın turkuaz sularıyla dünyaca ünlü Göcek koylarında özel bir yatla mavi yolculuğa çıktı. Gözden uzak koylarda denize giren Gül ve ailesinin bulunduğu yatın güvenliği, zodyak botlar ve jet-skileri kullanan korumaları sağlıyor.

Dün akşam özel uçakla Antalya'ya gitmesi beklenen Cumhurbaşkanı Gül, sürpriz yaparak, saat 22.45’de Dalaman Havaalanı’na indi. Gül ve ailesinin Dalaman'a gelişi kentin birçok yöneticisine haber verilmeyerek gizli tutuldu. Cumhurbaşkanı Gül ile ailesi, özel araçlarla Da
O BAŞBAYAN DEĞİL 
Gül’ün tatiliyle ilgili Cumhurbaşkanlığı’ndan bir açıklama geldi. Açıklamada, fotoğraftaki haşemayla denize giren kişinin Hayrünnisa Gül olmadığı belirtildi ve Cumhurbaşkanı’nın tatil yeri hakkında detaylı bilginin güvenliğini tehlikeye atmak olduğu vurgulandı.
laman’a 15 kilometre uzaklıktaki Sarsala Koyu’na geçti.

Gül ve ailesi burada kendilerini bekleyen zodyak botlarla denize açılıp, kendilerini bekleyen özel yata ulaştı. Uzunluğu 45 metre, üç katlı süper lüks motor yata binen Gül Ailesi'nin sürpriz tatili de böylece başlamış oldu.

Abdullah Gül ve ailesini taşıyan yat gün boyunca Göcek’in yat trafiğinin yoğun olmadığı koylarında dolaştı. Cumhurbaşkanlığı korumaları da başka bir tekne ile takip ederek yatın güvenliğini sağladı. Zodyak botlar ve jet-skileri kullanan korumalar yatın yanına kimseyi yaklaştırmadı. Ancak yattaki önemli konuğun Cumhurbaşkanı Gül olduğu özellikle gizlendi.

Korumalar yata yaklaşmak için ısrarcı olanlara, yatta önemli bir misafir olduğunu, kendilerinin de resmi görev yaptığını söyleyip kibarca uzaklaştırdı.

Teknede 5 kişi oldukları öğrenilen Gül Ailesi, gözden uzak koylarda denize girdi. Cumhurbaşkanı Gül’ü taşıyan yat geceyi de Göcek koylarında geçirdi.

Bu arada Okluk’daki Cumhurbaşkanlığı Konukevi’nin geçtiğimiz hafta bakım ve temizliğinin de yapıldığı öğrenildi. Gül ailesinin gelecekte burayı kullanabileceği bildirildi.