BIST 10.209
DOLAR 32,34
EURO 34,88
ALTIN 2.394,25
HABER /  SPOR

Emre siftah yaptı

Fenerbahçe'nin bu sezonki flaş transferlerinden Emre Belözoğlu, sarı lacivertli forma altında ilk golünü attı.

Abone ol

Emre penaltıdan attığı golün ardından yaptığı açıklamada biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Emre şöyle konuştu:

"Takımla beraber kampa katılamamam benim için bir dezavantajdı. Ama İstanbul'da 15 günde iyi çalıştım, askerde de mümkün olduğunca idman yaptım. Fizik olarak hazır bir Emre olmak için bir kaç maç daha yapmam gerekiyor. Ama hocamız da görev verdiği zaman bunu yaparım. 90 dakika bile oynayabilirim. Ben askerliği yaptığım sürede de elimden geldiğince idman yapmaya çalıştım. Tam olarak hazırım diyemem ama hocamızın verdiği görevi sonuna kadar yaparım. Ne kadar oynayacağıma karar verecek kişi hocamızdır."

"Bizler profesyonel futbolcularız. İyi oynadığınızda olumlu, kötü oynadığınızda kötü eleştiriler olacaktır. Ben bu formanın hakkını vermek için geldim."

"Semih'e gelince benim için çok farklı bir insan, çok iyi anlaştığım bir oyuncu. Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden biri. Özellikle Avrupa Şampiyonası'nda aramızda çok sıkı bir bağ kuruldu. Allah onu nazarlardan korusun. Saha içinde ve dışında çok iyi anlaşıyoruz. Ben hep küçük oyuncu olurdum ama bu kez Genç Semih'in abisiyim. O benim çok değerli bi arkadaşım."