BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.310,22
HABER /  MAGAZİN

Harun Kolçak ne kanseriydi ölümü hissetmiş instagramı ibretlik

Harun Kolçak ölüm haberi ile herkesi yasa boğarken son satırları da ibretlik oldu. Instagramdaki son görüntüsü onun ölüm haberi veren doktoruyla olurken Harun Kolçak'ın cenaze töreni programı da ortaya çıktı. Harun Kolçak İstanbul dışında toprağa verilecek.

Abone ol

62 yaşındaki Harun Kolçak'tan gelen ölüm haberi herkesi yasa boğdu. Eşref Kolçak'ın oğlu olan Harun Kolçak, prostat kanserine yakalanmıştı. Harun Kolçak en son attığı twiti ise "Adeta ölümünü hissetmiş gibi yazmış.

15 Temmuz Harun Kolçak'ın doğum günüydü. O gün instagrama bu görüntülerini koymuş twitterdan da 'ölümünü hissemiş' gibi 'Unutma sen gelecek planları yaparken hayat da kendi planlarını yapıyor' yazmıştı. Bu Harun Kolçak'ın son satırları oldu.

Harun Kolçak'ın 'ölüm' mesajı : Harun Kolçak doktoruyla hasta yatağında çektirdiği bu görüntülerden sonra da ibretlik bir 'ölüme' dair sözler paylaşmıştı. 

Harun Kolçak'ın instagram hesabındaki son görüntüsü : Aşağıdaki fotoğraf ise Harun Kolçak'ın kişisel instagram hesabından paylaştığı son görüntüsü oldu. 4 gün önce yayınladığı görüntüde yanında zafer işareti yapan kişi prostat kanseri tedavisini yapan Acıbadem Hastanesi doktoru. Dün gece Harun Kolçak'ın saat 22.55'te ölümünü de o açıkladı. Bu harun Kolçak'tan kalan son görüntü oldu. 

Harun Kolçak'ın cenaze töreni : Harun Kolçak'ın cenazesi, cuma günü öğle namazına müteakip Teşvikiye Camisi'nden kalkacak. Harun Kolçak, ikindi namazında Bursa Gemlik'te, Gemlik Mezarlığı'na defnedilecek.

Harun Kolçak'ın instagramdaki son görüntüleri ve son mesajları