BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.433,88
HABER /  GÜNCEL

Hararetim var deyip suya atladı

Dolmabahçe sahilinde elbiselerini çıkaran Mahsun Çelepkolu (41) adlı vatandaş, havanın soğukluğuna aldırmadan denize atladı.

Abone ol

41 yaşındaki Mahsun Çelepkolu adlı vatandaş, Dolmabahçe sahilinde elbiselerini çıkardıktan sonra denize atladı. Bir süre yüzen Çelepkolu, deniz polisi tarafından denizden çıkartıldı. Çevredeki turist ve vatandaşlarda olayı şaşkınlıkla izledi.

Turistlerin meraklı bakışları arasında Çelepkolu buz gibi suda yüzmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine deniz polisi olay yerine geldi. Sahilden yaklaşık 50 metre açılan Çelepkolu, polisin attığı simide tutunmayarak tekneye yaklaştı. Deniz polisi Çelepkolu'yu elinden çekerek tekneye aldı. Polisler Çelepkolu'yu sahile getirdikten sonra elbiselerini tekneye götürdü. Çelepkolu burada üstünü giyinirken kendisini izleyenlere hareketler yaptı. Bu hareketler sahildekiler arasında gülüşmelere neden oldu. Çelepkolu, polis merkezine götürüldü. Çelepkolu'nun verdiği ifadede , "Ateşim yükselmiş, hararetim vardı. Onu dindirmek için, sakinleşmek için atladım" dediği öğrenildi.