BIST 10.191
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.403,91
HABER /  GÜNCEL

Hangisi daha öfkeli?Aziz Yıldırım mı Erdoğan mı?

Aziz Yıldırım mı daha öfeki Tayyip Erdoğan mı? Hangisinin öfkesi çığırından çıkmaya ramak kalmış bir öfkedir. Ahmet Hakan günün en ilginç kıyaslamasıyla dikkat çekiyor...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Hürriyet si yazarı Ahmet Hakan, agresif çıkışları ile sık sık gündem olan iki ismi, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Fenerbahçe Başkanı Aziz yıldırım'ın öfkesini kıyasladı.

Erdoğan ve Yıldırım'ın öfkeli çıkışlarının şiddeti, sebebi ve hedeflerini kıyaslayan Ahmet Hakan
 "Aziz Yıldırım’ın öfkesini yatıştırmaya cüret eden bir Mahmut Uslu bile yoktur... Tayyip Erdoğan’ın öfkesini yatıştırmak için gayret sarf eden bir Abdullah Gül vardır." dediği yazısında şöyle devam etti.

İşte Hakan'ın yazısındaki ilgili bölüm:

Aziz Yıldırım öfkesi ile Tayyip Erdoğan öfkesi

- AZİZ Yıldırım öfkesi, çığırından çıkmış bir öfkedir... Tayyip Erdoğan öfkesi, çığırından çıkmaya ramak kalmış bir öfkedir.

- Aziz Yıldırım’ın öfkesini yatıştırmaya cüret eden bir Mahmut Uslu bile yoktur... Tayyip Erdoğan’ın öfkesini yatıştırmak için gayret sarf eden bir Abdullah Gül vardır.

- Aziz Yıldırım’ın öfkesini meşrulaştıranların sayısı, Tayyip Erdoğan’ın öfkesini meşrulaştıranların sayısından daha azdır.

- Aziz Yıldırım’ın öfkesi, icabında bir kişiye değil, bir kitleye yönelebilir... Tayyip Erdoğan’ın öfkesi, en azından şimdilik tek bir kişiye yönelmektedir.

- Aziz Yıldırım’ın öfkesi, “paralı köpekler” noktasına kadar varabilir... Tayyip Erdoğan’ın öfkesi, “edepsiz” noktasında fren yapar...

- Aziz Yıldırım’ın kişisel tarihinde “one minute” çapında evrensel bir ayarı yoktur... Tayyip Erdoğan’ın kişisel tarihinde “şanlı one minute destanı” vardır...

- Aziz Yıldırım’ın öfkesini “Alex” tetikler... Tayyip Erdoğan’ın öfkesini ise “cüppeliler” tetikler.

- Aziz Yıldırım öfkelenince stadı terk etmez... Tayyip Erdoğan öfkelenince salonu terk eder.