BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Sosyetik güzelin Anneler Günü fotoğrafı!

Sosyetik güzel Kendall Jenner annesinin anneler gününü instagram üzerinden kutladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Kardashian ailesinin en küçük üyelerinden biri olan Kendall Jenner anneler gününde yayınladığı fotoğrafı ile dikkat çekti. 

Sosyetik güzel Kendall Jenner haftasonu instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. Son zamanlarda Paris Moda Haftası'nda Givenchy, Chanel gibi ünlü markaların defilelerinde podyumda boy göstererek magazin basınında daha çok yer almaya başlayan sosyetik güzel Kendall Jenner anneler günü paylaşımları ile sosyal medyada ilgi odağı oldu.

1.20140512113553.jpg

Yakın arkadaşı Hailey Baldwin ile birlikte haftasonunu birlikte geçiren sosyetik güzel Kendall Jenner arkadaşı ile birlikte çektiği leopar bikinili selfieleri ile dikkat çekti. Yayınladığı bikinili fotoğraflarının altına 'Aman Tanrım! Pişti!!!' yazarak esprili bir fotoğraf çeken yakın arkadaşlar haftasonunu New York'da eğlenceli bir şekilde geçirdiklerini belirttiler. 

2.20140512113738.jpg

Haftasonunu New York'da yakın arkadaşı Hailey Baldwin ile geçiren sosyetik güzel Kendall Jenner annesi Kris Jenner'ın Anneler Günü'nü kutlamayıda unutmadı. Ünlü güzel annesi Kris Jenner ile yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak 'Anneler günün kutlu olsun Anne! Keşke bu güzel günü birlikte geçirebilseydik...' diyerek annesinin bu mutlu gününü instagram hesabından kutladı.