BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hangi bölgelerde kar var

Türkiye hafta sonundan itibaren yeni bir soğuk hava dalgasının etkisine giriyor. Özellikle Doğu'da yoğun kar var.

Abone ol

Türkiye, yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Hava sıcaklıklarında 5 dereceye kadar düşüşler yaşanacak. Orta ve doğu bölgelerinde ise kar yaşamı olumsuz etkiliyor.

Haftasonu ise yurdun büyük bir bölümünde sis etkili olacak. Pazar günü de yine yağış bekleniyor.


Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin doğusu (İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bursa ve Bilecik) yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak şeklinde olacak.

KAR YAĞAN İLLER: İstanbul Anadolu Yakası, Bursa ve Bilecik, 
Kocaeli 
çevrelerinde kar olacak. Gece ve sabah saatlerinde Trakya kesimi ile doğusunun yükseklerinde buzlanma ve don olayı görülecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice esecek.

Ege parçalı bulutlu. İç kesimlerinde sisli. Cumartesi günü Denizli, Muğla ve Uşak çevreleri sağanak yağış alacak. Afyonkarahisar'da buzlanma ve don görülecek.

Akdeniz'de parçalı bulutlu. Yer yer sisli. Cumartesi günü Isparta-Antalya çevrelerinde yağış bekleniyor. Pazar günü yağış kesilecek.

İç Anadolu'nun batısında kar doğusunda sis var. Cumartesi kar yerini sise bırakacak. 3-4 derece artan sıcaklık pazar günü tekrar azalacak.

KAR YAĞAN İLLER: Ankara, Çankırı, Eskişehir ve Kayseri'de kar yağışı bekleniyor. Konya'da don olma ihmali çok yüksek...

Karadeniz kar yağışlı. Gece sıcaklıklar sıfırın altında özellikle Bolu çevrelerinde buzlanmaya dikkat. Cumartesi yağış kesilecek, pazar günü ise yine kar şeklinde görülecek.

KAR YAĞAN İLLER: Bolu, Düzce, Kastamonu, Tokat'da kar yağışı bekleniyor. Sinop ve Zonguldak ise sabah saatlerinde kar alacak. Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon da ise karla karışık yağmur var.

Doğu Anadolu'da da kar var. Cumartesi kuzeyinde sis etkili olacak, pazar günü ise yine kar geliyor.

KAR YAĞAN İLLER: Ağrı ve Erzurum kar yağışlı, Hakkari ve Van'da kuvvetli don bekleniyor.

Güneydoğu parçalı bulutlu. Önümüzdeki 3 gün yağış beklenmiyor. Sıcaklık 7-8 derecelerde.