BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.422,28
HABER /  MAGAZİN

Hande Erçel'den samimi itiraf: Bir haftada...

Güneşin Kızları dizisiyle yıldız parlayan Hande Erçel, dizideki rolü nasıl aldığını anlattı. İşte güzel oyuncunun özel hayatına ilişkin samimi açıklamalar...

Abone ol

Güneşin Kızları dizisinin güzelliğiyle göz dolduran oyuncusu Hande Erçel, hakkında merak edilenleri ve yükseliş yakaladığı rolünü nasıl aldığını Hürriyet gazetesinden İzzet Çapa'ya anlattı.

Diziye dahil olmasının hiç kolay olmadığını söyleyen Erçel, 'selin' rolünü almak için bir hafta boyunca suvuyla beslendiğini ve 5 kilo verdiğini itiraf etti.

İşte Hande Erçel'in o açıklamalarını:

Benim hikâyem Bandırma'da başlar. Orada doğup büyüdüm. Beyaz eşya yetkili servisi babayla, ev hanımı annenin kızıyım. Bir de ablam var. Çocukluğum o kadar mutlu geçti ki, geriye dönüp baktığımda aklıma tek bir kötü anı bile gelmiyor. Bu yüzden aile konusunda çok şanslı olduğuma inanıyorum.

hande-ercel.20150921140941.jpeg
"BU BÖYLE OLMAYACAK DEYİP..."

Zaten baba tarafım İstanbullu olduğu için, şehri az çok biliyordum. 17 yaşında Mimar Sinan Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nü kazanınca rotayı buraya çevirip, kız yurduna yerleştim. Ama bir sene sonra da "Bu böyle olmayacak" deyip Moda'da ev tuttum.

hande-ercel3.20150921141014.jpeg
Hiç korkmadım. İnandığım her şeyin üzerine de korkmadan atlarım. Yarın bir gün Hollywood'a yerleştiğimi de duyarsan sakın şaşırma. Ama şimdilik kendimi Anadolu Yakası'nda çok daha rahat hissediyorum. Zaten artık tek değilim. Bir sene önce, Çanakkale'de okuyan ablam mezun olup yanıma taşındı. Herkesin bildiğinin aksine ben onun değil, o benim kapımı çaldı yani (gülüyor).

GÜNEŞİN KIZLARI SERÜVENİ NASIL BAŞLADI?

İlk deneme çekiminden ret haberi gelince inanılmaz üzüldüm. Çünkü Selin karakterinin benim için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyordum. Olacak dediğim şeyleri başaran hırslı bir tipimdir. Bu yüzden de ikinci bir şans vermeleri için haber yollayıp bir daha seçmelere girdim.
Beklediğim cevap akşam gelmişti. Tek şartları bir hafta içinde beş kilo vermemdi. İnan o süre zarfında boğazımdan katı tek bir madde geçmedi, sadece sıvıyla beslendim. Kapıdan içeriye girdiğimde yardımcı yönetmen bile beni tanımadı. Anlayacağın bir haftada beş kilo verip rolü kapmış oldum.

SELİN İLE HANDE'NİN ÖRTÜŞEN TARAFLARI...

Tıpkı Selin gibi benim de aklım bir karış havada. Hatta ondan daha fazla havada (kahkahalar)! Kuşkusuz Selin'den çok şey öğrendim ama ona çok şey de öğrettim. Deli cesareti ve cesur yürekliliği de aynı ben.