BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Hamitin Leverkusen tahmini

B.Münih'te başarı ile ter döken Hamit Altıntop, Leverkusen-G.Saray maçı için şu yorumlarda bulundu;

Abone ol

Hamit Altıntop, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda yarın Almanya'da Bayer
Leverkusen ile 0-0'ın rövanşında yapacağı maçla ilgili olarak, "Ben ilk
maçı izleyemedim, ama Galatasaray'ın üstün olduğunu duydum. İyi pozisyonları varmış, ama golü bulamamışlar. İnşallah, bunun acısını ikinci maçta görmezler. Bayer Leverkusen kendi sahasında çok iyi futbol oynuyor. Ancak Galatasaray da kaliteli bir takım, iyi futbolcuları var. Bence başarabilirler, maçın 1-1 biteceğine inanıyorum ve Galatasaray tur atlayacak" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Frank Ribery ile aynı takımda forma giydiğinin hatırlatılması üzerine ise Hamit, "Kendisinden İstanbul ve Galatasaray ile ilgili olumlu şeyler duydum. İstanbul'u çok sevmiş. Takım içinde de arkadaşlığın çok sıcak olduğunu söylüyor" ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop, zamanı geldiğinde bir İstanbul derbisinde oynamayı çok istediğini kaydederken; kardeşi Halil Altıntop'la karşılıklı bir İstanbul derbisinde oynamak isteyip istemeyeceğini sorulması üzerine, "İş icabı olunca tabii ki oynarız, ama benim her zamanki hedefim, Halil ile beraber oynamak. Tabii ki futbolda çok faktörler var, onun için her zaman istediğiniz olmuyor. İnşallah, kariyerimiz bitmeden Milli Takım'daki gibi beraber oynama şansı buluruz" cevabını verdi.