BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Hamitin adalesinde ödem

Finlandiya maçında sakatlanan Hamit Altıntop ve Kazım'ın tedavilerine başlandı.

Abone ol

Milli Takım, Euro 2008 hazırlıklarını Almanya kampında tek idmanla sürdürdü. Önceki gün Finlandiya karşısında 90 dakika oynayanlar rejenerasyon çalışması yaparken, diğerleri oynadıkları süreye bağlı olarak sahada farklı programlar gerçekleştirdi.

Milliler, Almanya'daki son idmanlarını 31 Mayıs Cumartesi yerel saatle 10.30 ve 18.00'de yapacak. İkinci antrenmanın 30 dakikası basına açık olacak. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yerel saatle 12.15'te, Türkiye saatiyle 13.15'te bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kafile 1 Haziran Pazar günü İsviçre'ye geçecek.

HAMİT VE KAZIM'IN TEDAVİLERİNE BAŞLANDI
Finlandiya maçında 78 dakika sahada kalan Hamit Altıntop'un maç sonrasında yapılan muayene ve ileri tetkikleri neticesinde sağ uyluk iç yan bölgesindeki adale gruplarında birinci derece zorlanma ve ödem tespit edildi.

Kazım Kazım da maç bitiminde sağ kasığındaki ağrıdan şikayet etti. Milli futbolcunun gerçekleştirilen muayene ve ileri tetkikleri neticesinde sağ uyluk iç yan bölgesinde adduksiyon ve iç rotasyon yaptıran adale gruplarında birinci derece zorlanma ve ödem tespit edildi.

İlk müdahaleleri statta yapılan her iki futbolcunun gerekli tedavilerine başlandı.